Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sevilla prosla grupu, nece biti prvak evropske lige :))
Kaka Sevilja, imaju laganu grupu
9.5 je kvota da ce real odigrati nerijeseno...ogroman novac na velike uplate sirom svijeta...a sve po zakonu....dovoljno da se kupi jos par fudbalskih zvijezda....
@Bosnjackaviizija5O0 neznalicama*, poslusajte*
@Bosnjackaviizija5O0 jesi ti neki konjina.....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dinamo postavlja novi rekord. Poslije nula bodova prosle godine, ove godine bez gola u grupnoj fazi. Cime li ce nas iznenaditi sljedece godine?
nema smisla da prolaze dalje pored klubova kakvi noćas igraju u EL
Blijedo izdanje Juventusa
Treba uvesti pravilo ako se u lš kvalifikuju neki šabani koji nisu u prošloj grupnoj fazi postigli nijedan go da se izbace a da kao džoker uđe neki drugi tim na lutriju.Patnja gledati ovaj Dinamo i srozavaju imidž kluba mene bi bilo sramota da navijam za njih.
Odigram da ce legija dati 1-2 gola, kvota 2.5, kontam zabit ce bar jedan onako ofrlje, kad ludjaci dali 3, kvota 40 bila, sta reci..
da batalis kladionicu ko i ja
Kolika je samo kvota bila na X sto su se uzele pare
Fantasticna utakmica, bravo legija. MADRID!!
Samo da je sudija bio bolji i dosudio penal mozda bi i Ronaldo zabio jedan ovako corak odmahivanje glavom dizanje ruku u nebesa i krivljenje svakoga na terenu osim samog sebe nema nista iz sedmice u sedmicu tones jarane sve vise i vise kud te ne prodase dok su mogli ovake ce zaglaviti s tobom do 2018
Pa izjednacio se sa Gigsom po br. asistencija u Ligi Prvaka.... Ronaldo jeste ocajan.... al ova tekma namjestena 100%
Ja ne znam kako je ovaj Real osvojio prosle godine, sreca ih pomilovala do kraja, ne može ti Legia zabit 3 komada, još da izvlačiš remi u zadnjih 10-ak minuta.
@Dwekh Nawsha Ah da Modric, pa covjece ovo je Legia a ne Bayern ili Barcelona. Uostalom kada sagledas sve utakmice u grupi, jedino su Legiu dobili kuci kako treba, protiv Sportinga vise sretno nego spretno, Dortmund ih zgazio u Njemackoj. Dortmund ovdje ide prvi iz grupe jer Real nece dobit Sporting u gostima.
Ma kladionica cini svoje.. ;(
Igrać iz Gorazde dao goal 🙄🙄🙄
Saša Ofarbani Vugdalić: Higuain je brzopleto požurio.... Spavaš li mirno OBN Televizijo?!
@JohnWick BJORN KIPERS
svaka čast Legiji
sta je realovci :D
@booosanac Sta ce biti :D