Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Velik li si Željezničare
Ubjedljivo najbolji igrač Premijer lige ove sezone. Ako ovako nastavi do marta, zaslužuje poziv u reprezentaciju. Kad mogu Jajalo,Cimirot i Sarić može vala i Štilić za kojeg sam ubijeđen da bi sa više žara igrao.
Slažem se za štilu. Ali duel igra je pobjedila. Igrači Sarajeva su gubili svaki duel.
E čuj 120 derbi,pa čitaš li ti novine
Niti jedan od navedenih nije legenda! Daleko su oni od legendi. Ma legende su Asim Ferhatović Hase, Ivica Osim, Safet Sušić, Predrag Pašić, Josip Katalinski, Edin Sprečo... Shvatite tzv. novinari, ovi koje sam nabrojao su bili svjetske klase!
Ovaj se Bulevar visi na ovom Klixu. Da li radi ovo iz ljubavi ili zbog plačanja Srpskih nevladinih organizacija 🤗
ŠTILIĆ SEMIR UNOSI NEMIR! SARAJEVO JE PLAVO,BILO JE I UVIJEK ĆE BITI 🔵🔵🔵🔵
@TM87grbavica i sta je bilo kad si se probudio?
Nepustanjem direktnoga TV prijenosa ne navlaci se publika na stadione. Vec obrnuto. Pustis na TV-u raja zavoli ko tursku seriju npr. Sponzori onda sami dolaze i nude se, jer zele da budu vidjeni na TV-u i to je to.
Nepustanjem direktnoga TV prijenosa ne navlaci se publika na stadione. Vec obrnuto. Pustis na TV-u raja zavoli ko tursku seriju npr. Sponzori onda sami dolaze i nude se, jer zele da budu vidjeni na TV-u i to je to.
@Tvrtkov sramota ih pustit, mada danas nije bila losa tekma
pa Štila je klasa već dokazana svaka čast majstore
Od Željovca,Štilić i Ahmetović pokazali klasu... Ahmetović odličan potez i golčina... Štilić zabio golčinu iz slobodnog, asistirao Krpiću i izborio penal koji je i zabio...
bolje da Zeljo igra baraz nego oni manekeni iz Juventusa , Rome etc etc ...
trpaj hin zeljo ko zanju bezobraznicu hehe
Slusam na tv komentator kad je Stilic postigao onaj efektni gol, Hladno: evo gola. Kad ce se nasi sportski komentatori unijeti u posao koji rade. Cast Topalbecirevicu.
Najveca neznalica bih fudbala je ona ubleha husref musemic
a dok pobjeđuje onda je dobar.