Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko oni samo ljepse igraju fudbal nego sto se danas igra...
Baš tako...Danas se traži eksplozivnost od igrača i onda se istroše do tridesete. Nekada je to bila elegancija, ljepota, stil...
ljepsa ova dva tri isjecka nego citavo finale LP *osim 1 gola*
Đej' Zidan?
Strašna utakmica budi emocije ali zaista kada se vidi ko igrao za ove ekipe posebno za Real da se naježiš vidjeti Raula nakon toliko vremena bilo je uživancija. Oni su igrali i uživali. Ne kao danas .Hvala legendama.
Vrh članak, bravo Klix. Šteta zbog Zidanea i Henryja što nisu igrali, bio bi to još veći spektakl. Pitam se, zašto državna TV ne otkupi jednu ovakvu utakmicu, s dobrom najavom sigurno bi bilo gledano.
Kazu, zato sto im ne dajes 7.50KM svaki mjesec.
Kako je lijepo bez Ramosa, odma' mirno, i lijepo.😂
Joj otkad cojka nisam vidio (Seaman), najdrazi golman, iako nisam navijac arsenala
djee henry????
Anelka legenda Arsenala? Krelac.
Naravno da jeste.
Ne znam da li ste vidjeli kako je sinoc ispao Manchester ?
Kakav je ovaj Raul Bog fudbala bio!