Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pravu je van Basten, Messi nije među troicom najboljih, on je iznad njih.
A i Van Basten je bio igracina, bio sam mali ali ga se sjecam, svima je bio omiljen. Sjecam se kada je jednom prilikom u Tempu izasao njegov poster u prirodnoj velicini. Sjecam se da je ubrzo povrijedio mislim stopalo i jako mlad morao okaciti kopacke o klin. A o nabrojanim fudbalerima je suvisno trositi rijeci. Svi su ono top topova samo je nekome drazi Pele ili Maradona a nekome Mesi ili Ronaldo. Ima i do generacija, razliciti pogledi ali zna se da su svi masine.
a vrsajevic??? kad se sjetim njegovih prodora po krilu pa kad centrira loptu nebu pod oblake... covjek se ubio bio za americkog fudbala
Najveći igrači su oni koji su svojim talentom u stanju da prosječan tim naprave odličan tim i druge igračeboljim igračima. Messi nikad nije imao priliku za tako nesta. Uvjek je bio okružen najboljim od najboljih. Pele, Maradona su to bili u stanju. Cruyff isto ali njega nebi u prva 3 jer ih ima više.
A znas li kakve su igrače pored sebe imali trojica navedenih ili samo lupaš?
Da, da...Pele je bio toliko dobar a njegov Brazil prosječan. Tako je 1962 Pele odigrao samo jednu utakmicu na SP i povrijedio se a Brazil bez ikakvih problema osvojio SP. I naravno i njemu se računa osvajanje tog prvenstva. Eto, zato Pele ima 3 titule SP. A također je igrao u ekstra jakim klubovima i razvaljivao tada amaterske ekipe po Brazilu i USA.
Sve je bolje prije bilo nije, hebo vas Pele i lopta na crnobijeloj slici
A R9?
Kakav Mesi, djes ga poredit sa Maradonom, ko fico i mercedes
Upravu je... ide Messi, pa par mjesta prazno, pa onda ostali.
iznio je subjektivno misljenje po principu ko mu se vise svidja, pa sam je rekao divio se crujfu (kako se pise) prijatelji bili, veze sa realnoscu nema
a i klix lovi klikove..sto ne napisu da je messi treci najbolje ocjenjen igrac u ligama petice..u svojoj najgoroj sezoni..koja je za mnoge top igrace samo san...al to nije popularno hehhehhe
Svaka mu cast kao igracu..gigant.steta za fudbal ta ahilova tetiva..a posto kaze da mu je cryuf bio idol, trebao bi da zna sta je taj cryuf rekao za messija, a tome ima bruka godina.ko je fudbalski odigrao jednu cestitu utakmicu u zivotu zna da messiju nema ravnog..maradona nazalost imao vrhunski talent...nevidjen,al imao i suplje nozdrve..nazalost.tako da, svo ovo palamudjenje i skretanje paznje na sebe ostaje u domenu suplje...
Pele nabijo statistiku po seoskim utakmicama i malo zablistao za reprezentaciju i to je to, Maradona najbolji od ove trojice imo je osjećaj za gol za asistenciju a i bio je zabavljač poput Ronaldinha jbg da nije bilo droge i nocnog zivota mozda bi i bio najbolji ikad, Croif veliko ime ali ipak... CR7 masina od igrača ali nekako bez duše mislim da je Messi ipak korak ispred njih po svemu.
Čak je u Argentini cjenjeniji i Mario Kempes od mališana, jer im je donio titulu svjetskog prvaka 1978.godine.
Maradona je božanstvo u Argentini. Mesi ga nikad neće dostići.
Pele je bio masina za golove, ali Messi ga je u tome prekucao. Maradona je bio masina za driblinge, madjionicar, Messi ga je u tome prekucao. Cruyyf je bio fudbalski genije sa nevjerovatnom vizijom, prekucan je i on od strane Messija. Messi je daleko najbolji ikad i u to nema nikakve sumnje niti ce ikada biti. Kontra cinjenica se ne moze.
Nije prekucao nijednog.
Prekucao i to davno. Statistika je tu, brojke su tu, tako da trabunjat mozes do sutra. Daleko najbolji ikad!