Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje je pečat
Da ti Pablo kaže hajd skidaj se i ulazi u bazen, i reci maloj šta ćeš popit.
ne bi ti, drug, izaso iz tog bazena da si rekao ne
Sad kad ima 84 godine i vec se nazivio skupio hrabrosti da i on progovori nesto o Pablu 20 godina nakon njegove smrti.Nije Pablo htio inpresijonirat ga nego je to bio njegov svakodnevni stil zivota na koji mi smrtnici nismo navikli.
Pokisla ti glova
... a onda si se probudio :D
Stvarno ste vi malo stariji g...a. Uzivili ste u SFRJ, ali ste je toliko iskoristili da nista nije ostalo za nas malo mladje. Sad mozemo samo slusati vase dozivljaje sa jednom dozom ljubomore ili nevjerice. Hvala vam puno u ime generacije rodjene nakon 1978!
Jesi ti bio tu kad ti je to nudio hahahah
Uspjeh koji na ovim prostorima tesko da se moze ponoviti, obzirom da je danas novac vise nego ikad presudan u fudbalu. Nekad je SFRJ imala zakon po kojoj sportisti tek nakon 28 godine mogu ici izvan drzave da igraju. To je jedan od osnovnih razloga, a drugi je investiranje u sport, nauku i odgoj, sto se vise nikad nece ponoviti na Balkanu
ja mislio damir niksic
Da si ga odbio nebi dizivio 84
Bio je dobre volje cim ti nije prosuo mozak odma
kako bas sad da se objavi ova prica???
Kod amidze Pabla
El patron del mal