Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što bi tek bilo da ga je nazvao orlom..
Da nije britanaca bilo još bi vatru sa dva kamena u africi palili. Vjerovatno bi doduše danas točak i jedro izmislili....
Pa cilj u nogometu je razvaliti dati sto vise golova i golove proslaviti. Pa majku mu Nije k.. Pokazivao brazilac je i brazilci plesu ..
PA nije morao staviti sliku našeg Bakira :(
Ma dzesi ba NaTegeltija
Ne razumijem fakat, kako neko može misliti da ima smisla nekog vrijeđati jer je crn. Kakav je to mozak.
A nije to jer je crn, to je jer je razlicit. Mi nemamo crnce, ali imamo Rome npr. i uglavnom nemamo neko lijepo misljenje o njima, ali je zanimljivo da ni oni nemaju o neromima.
da sam vinicius svaki go bi sad slavio plesom i pokazo guzicu navijacima. Kakve gluposti u danasnjem svijetu
Tacno me ne bi cudilo kad bi u narednih 5 godina uveli da se moras izviniti protivniku kad mu zabijes go, da ne bi povrijedio njegova osjecanja
Karlos fudbalska veličina.