Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nijedan igrac nije bio tako fer, posten i skroman kao on. bravo miroslave!
Klose je legenda koja nikada nije brinula za minute i pocetnu poziciju već za dobro tima. Takve sportiste nepostoje više sve rečeno u text-u. Uživaj u penziji.
Zaboravio je napomenuti namjestaljke za kladionice
Odlično opisano, fudbal su umišljeni mamlazi doveli na nivo cricketa.
Danasnji fudbaleri su daleko spremniji fizicki nego sto je to bilo od 2000 pa negdje do 2012 otprilike, to je činjenica, i nemoj da sereš i ti si imao te iste milionske ugovore za ganjanje lopte, a činjenica je da ste vi fudbaleri totalno neobrazovani.
Koje sranje i patetika, da ne povjerujes
Da vidis sta se radi u bih fudbalu. Vode ga konstutivni kriminalci i podobni klimoglavci, uglavnom ljudi koji nemaju nikakve veze s fudbalom
Svaka čast Miroslave, sve rečeno.....