Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako i treba, što djecu lagati da su dobri kad nisu, trebaju još da napreduju, nisu dali gol i zdravo, baš što bi Pervan rekao mi djecu samo lažemo, donijela te roda i te stvari.
@jkay Haha, Pervan car. U kupusu smo te našli
Ne da Kahn da balo od 9 godina hoda po mahali i priča jao što sam iz izbušio Olivers neki dan ta ce on levat⚽️
Psihijatrija majka.
Idiot. Da je bar jedan pustio. Ubi djeci želju za životom. Znaju svi da je dobar golman, ne mora pred djecom da se dokazuje.
Sram ga bilo, nikad nije imao smisao za humor.
Prava budala..😮😂
Tito medju stativama
Heheh moj Olivere nebi tito radijo da si znao dace pisat otebi u Bosni heheh. A daje Dzeko puco golmanima i namjerno slabo puco da oni odbrane bijo bi ljudina i veliki Dzeko heheheh. Samo treba lagat i zavaravat djecu omalih nogu. Treba hin tjesit da su najljepsi i najveci talenti heheheh
Hahahahaha Švabo kao Švabo😂😂
@_Thranduil_ Posto nece odgovor moram ovako. Klasicni si retardirani Bosnjo, samo da je na guzove i glumiti zrtvu. Zna li taj djecak koliko se truda, krvi, znoja treba proliti da se nesto ostvari? Jesu i Kahnu pucali pored gola pa je postao najbolji? Samo idiote pravite od djece, ohrabruhete ih i furate bespotrebno. Djeci realno treba govoriti a ne davati laznu nadu... Al dobro ne moze Bosnjo to shvatiti
Mahnit safir! Hahahaha!
Ko Vučić što lijepi banane
Pa kaze Vucic malom zalijepio bananu 😂😂
Sirova bukva, nista drugo. Debil
Legenda❤ To je taj mentalitet. Cekam sad ove gladne sto ce da jedu gowwna i da kazu kako je debil, kako je trebao glumiti retarda i pustati golove.
Debil je, trebao je glumit retarda i pustat golove. Sta ti znas koliko je jedan djecak mastao o tom da mu da gol, a ovom neospornom sportisti to nista ne predstavlja ha primio ha odbranio. Znas li sta znaci srusiti djecacki san ? Ne znas.