Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da je Benzema zaslužio. Čojk' je mašina. Levandovski takođe, igračina.
na osnovu čega benzema? Broj golova? Broj asistencija? Pa i po tome je Messi ispred njega u 2021.
Upravo zbog tvog Ronalda će sada Levandovski biti uskraćen za zlatnu loptu. Ako je Messi nije dobio 2016 godine zbog 59 golova i 31 asistencije sigurno je da je sada neće dobiti ni Leva zbog 50-ak golova i 10-ak asistencija. Sviđalo se nekome ili ne, to vam je tako... S obziom da je kvota na Messija 1,5, a na Levandovskog 6 jasno je da će Lewandovski biti žrtva Ronaldovih zlatnih lopti koje je dobijao zbog trofeja iako je Messi po svim statistikama bivao najbolji igrač 2016 i 2017.
Jasno je da će je sada dati i Messiju zbog trofeja sa reprezentacijom. Leva osvojio samo Bundesligu što za Bayern nije nikakav uspjeh, Benzema nije osvojio ništa, Mbappe ni Francusku ligu, Cristiano se jedva plasirao u ligu prvaka sa Juventusom... A ako je nisu dobijala imena poput Inieste, Neuera, Riberya jasno je da je neće dobiti ni Jorginho ili Kante.
Kad su mogli onom hobitu modricu dat nagradu nizasta, onda je vala moze dobit svako
Zato sto je toliko bolji od svega sto ti klošaru mozes zamisliti, ybo ti manutd sve
Ma zlatnu loptu treba dati Tino sven Susicu hahahahhah ebo ga Pape
Messi mora dobiti zlatnu loptu jer je imao najbolju godinu. Samo Lewa ima vise G/A od Messija, u svemu ostalom Messi apsolutno broj 1. Da se Zlatna lopta dijeli za golove i asistencije, Messi ih je 9 trebao imati do sada.
Benzema ove godine, strašan igrac majke mi moje 🚀
Najbolji strijelac La Lige, najbolji strijelac Kupa kralja, najbolji strijelac i asistent Copa Américe, osvajač Kupa kralja i Copa Américe, fudbaler s najboljim omjerom golova i asistencija u protekloj godini itd. Evru drmaju kompleksi jer je Leo tri puta njemu pred nosom dizo Ligu prvaka. Messi nosio Barcelonu, Jorginho i Kanté nosili sebi flašice vode na treningu Chelseaja.
Mesi ili Rinaldo bar jos 3 god...
Lewa, Benz, Jorginho, Kante, Mbape.
Sve namješteno , Lewandowski ne dobi prošle godine sve osvojio lik dao bruku golova.smiješno više ova dodjela!
levatdovski hehe
ma kakav mesi
Dok god sarlatani i cirkuzanti fudbaleri budu placani milionima crno nam se pise