Nije ni došao u Istanbul
51

Legendarni Adriano imao je zadatak u finalu Lige prvaka, ali ga je zbog kafane propustio

D. P.
Adriano je oduvijek bio ljubitelj alkohola (Foto: Instagram)
Adriano je oduvijek bio ljubitelj alkohola (Foto: Instagram)
Nesvakidašnja priča jutros nam stiže iz Brazila, a glavni akter je legendarni nogometaš Adriano, koji je zbog partija propustio finale Lige prvaka.

Slavni Brazilac trebao je prisustvovati finalu Lige prvaka i u najvažnijoj utakmici godine imao je bitnu ulogu. Adriano je trebao biti stručni komentator ESPN-a s mjesta događaja, no u Istanbulu se nije pojavio.

Ljudi poput Rija Ferdinanda, Jamieja Carraghera, Cesca Fabregasa i Marija Balotellija bili su angažovani za različite TV kuće te su s Ataturk Arene izvještavali događanja iz finala Lige prvaka, no među njima nije bilo Adriana.

[TWITTER]1667576603898007556[/TWITTER]

Popularni Brazilac, koji je i tokom karijere imao problema s alkoholom i nepoželjnim načinom života za jednog profesionalnog sportaša, propustio je let za Istanbul jer je noć s petka na subotu proveo u kafani.

Prema brazilskom listu Globo per A Bola, Adriano je u noći s petka na subotu posjetio tri različita kluba u Rio de Janeiru. Svjedoci tvrde da je nakon toga "nestao" i zbog toga zakasnio na let za Istanbul.

Viđen je u klubovima Nana, Barra da Tijuca i Prainha Beach klubu, a gdje je završio poslije toga, ostaje da vidimo.

Da li je uopće pratio utakmicu svog nekadašnjeg kluba Intera, nije poznato. Ono što se zna, jeste da je uložio 2.000 funti na pobjedu Intera te je novac izgubio.