Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vico , hoće li se sankcionisati tako rigorozno i tako brzo veličanje ratnih zločinaca i ismijavanje Srebrenice na tribinama Banjalučkog stadiona???? Baš da vidimo ubuduće.
Neće, prije Velež, Čelik, pa Mladost Dk, sad Velež, slijedeća je Sloboda, pa Sarajevo, pa sve redom, a imaćemo Leotar, Kurenko 04 itd. Sa izgrađenim stadionima od UEFA para koje dobije savez. Da se ne mislite.
Steta je nanesena vec...najgore je sto se zbog ovog nece krivicno odgovarati...a sve ostalo je manje bitno
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ovo nije ni izmenadjujuce,ni hrabro,ni veliko djelo. Ovo je normalno. Ovo je nas Sejo koji i nije mogao nista drugo uradti,jer dirnuli su njeov Velez. Nas Velez. Ali ne cujem nazalost reakcije iz Tuzle,Sarajeva … Pozivam sve Velezovce,ma gdje bili da stanu kao stijena hercegovacka iza naseg Veleza,jer ovo je najopasniji trenutak u njegovoj 100 godisnjoj povijesti.
Zasto se navijacke grupe ne dogovore i pred savez.
U nasoj ligi sudija i da dosudi deset penala, opet mu niko nista ne moze niti koga to interesuje. Ne zasluzujemo mi ni ligu da imamo.
BRAVO SEJO 💪💪💪
Vico daj otkaz
Treba osnovati Bosnjacku nogometnu ligu bez nrvatskih i srpskih klubova, kojom bi upravljala SDA
Velez treba izbaciti iz premier lige
Interesuje me, zašto ostali klubovi ŠUTE a isto im se dešaje??
Imal' iko da ovom Vici moze stati u kraj, pa nije svetac. Nicija nije do zore gorila. UEFA se lagano ukljucuje, ako prodje tuzba Mladost DK ide Vico lagano
Sjecam se kroz maglu igraca Zeljkovica cesto ga je Platini spominjao a Savicevic je najvise volio sa njim igrati a Musemic je volio njegov prodor po desnoj strani a on se nakloni i pod precku ga smjesti.Cuveni Zeljkoviv žario i palio
Bravo legendo. Savez mafija.
Sad ce vicko reci da si i ti Sejo zalutao u nogomet inace je vico strucnjak
nogometni savez BiH je udruženje građana.znači udruženje građana ima veću snagu od svih zakona?
Sravniti ove nasilne vrapčičane, naravite park
SAVEZ NAPOLJE! NS KRIMINALNA ORGANIZACIJA!