Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo i ja se ko Zeljovac pridruzujem a i svi ostali ce sigurno. U nekoj drugoj drzavi on bi vec bio uhapsen.
plus ovaj debil nam sada sudi derbi protiv Sarajeva. Hebace nas i jedne i druge. Treba taziti izuzece.
Dok se ne sastave bosnjacki klubovi nece biti nista
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
niko od pomenutih nece nista reći... da imaju morala nebi ni bili selektori dok je Vico predsjednik, ali eto
FIFI I UEFI poslat kompilaciju snimaka sudjenja GIGOVICA. VAR i strane sudije su jedini spas za bh nogometne sudije. Na youtube sa engleskim titlom sponzorisat video da se citav svijet smije GIGOVICEVIM lakrdijama. Pilav Elmiru sta sutis vicina slugo?
Ma treba ove sudije ,,opametit,,kojom vaspitnom hebo ih Vico
Suđenje je sramotno,ali i ovi natpisi bivših igrača Sarajeva...BRUKA i sramota ....riječnik katastrofa.
Oni hoce da uniste ligu ali im ne treba dozvoliti, vec treba igrati iako je namjestaljka, a lobirati kod UEFA-e da se sankcionisu sudije licno. Pa da vidimo ko ce se usuditi opet!
I niko ziv da pozove UEFA I FIFS da pregledaju da vide da reaguju da kazne, oduzmu licence da ukazu na te veze i politicku pozadinu svega. Smijesno
Faruk Hadzibegic je osoba koja nece se oglasit jer mu je bitna samo funkcija selektora. Da ima muda davno bi se oglasio a da ima obraza nebi ni sjedio pored Vice Zeljkovica. Lakrdija sa sucima traje od kada su Vicu izabrali za Predsjednika Saveza i namjestaju se utakmice Borcu po nalogu Dodika, direktno mijesanje politike u sport. Ostali klubovi trebaju pocet bojkotovati utakmice kad im sudi bijednik Gigovic i slicni...
Ne mogu da vjerujem da U Nasen narodu toliko prodanih dusa ima to je nevjerovatno Pa imaju li imalo casti i obraza kad je drzava U pitanju da se ne kockaju sa dusmanima oko nje gdje vam patriotizam dzubradi.
Ovaj Savez i Liga su obična sprdačina. Ukinuti oboje definitivno i usmjeriti novac gdje treba.
E to je ta jedna od rzlika Vahe Halilhodzica i Rukfasa,Vaha mu je Sve vicu U lice sasuo sta misli o nsbh,a rukfas ulizica se Samo smjeska,hinja vidi mu se na licu.
Ovim patriotama poziv za buđenje da je BIH poligon za pranje para, kriminalne aktivnosti i bogaćenje političara.
Klix iz dana u dan prevazilazi sam sebe svojim umobolnim tekstovima. Ovom kvazi novinaru je legenda Sarajeva osoba koja pozdravlja najmilije. Koji šit tekst.
Sama činjenica da ovaj kasapin sudi je katastrofa. Veća krivica ide na Vicu i Savez, Govnović je samo izvršitelj. Najgore je što se ništa promjeniti neće. Ovo gledamo otkad je genocidni frlkooki na čelu saveza
Neki ne vide da nam se i u sportu urušava država,preporučujem posjetu optičaru!! Ovako više stvarno dalje ne može,mora se pronaći izlaz iz ove situacije.
A ko je ono upravnik Borca? Tegeltija!
Naivni bosanci ne kontaju da se drzava rusi na svim frontovima, pa i fudbalu
Kakav Hadzibegic uvlakac pa frajer je htjeo voditi Sarajevo iz Francuske samo da mu dolaze pare,Čala se utopio snjim obicne Vicine pudlice
Sto bi rekli Izdajnici iz Trojke Necemo o Teskim Temama
a sta kazu vjernici iz SDA