Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao pojedinci ništa posebno, kao tim / ekipa ne može im niko pera odbiti.
a i ti nisi neki igrac bio
Cuj Chelsea dominirao engleskom ligom, e moj Ince da si bar koju knjigu u svom zivotu procitao.
Vodi ga najveći trener, a zaista imaju mana. U napadu, samo je Mane veliki igrač, u odbrani Van Dajk. Odlična su oba beka. Ali, Kllop izvlači maksimum od svih koji su u Liverpoolu.
Koliki si igrač bio i ne sjećam te se
Druga su vremena to bila. Danas mnogim igracima ime kluba ne znaci nista, nego ko vise kesu odrijesi pa taman to bila Kina ili Saudijska arabija.
Jok, ti si! Daj Ince, sad svi imaju pare, a mnogi i višeod LFC i dobro igraju. Sad je puno teže dominirati.
Ne prdi!
kako će bit velika ekipa a nijednom nisu osvojili premier ligu...to su uspjeli čak Blackburn i Leicester...jesu li i oni velike ekipe...kad budu dominantni 20 godina za redom nek se jave
Meni nije privlačan ni fudbal što ga Liverpool igra, a ni Manchester City (sve je to na isti fazon), ali mora se priznati da su dva daleko najbolja kluba. Ni United, ni Liverpool u starim danima, kad je liga bila puno lošija, nisu osvajali ni blizu bodova kao Liverpool sad.
Pa ne mogu po mjerilima FA, kraljevstva, Margaret Thatcher, policije engleske , treba sve njih imati na svojoj strani 😂😂😂😂 da ne bi navedenih MU bi i dalje imao manje titula od Evertona tako da pssstt!!
More bit pokusava bit strucnjak amore bit da je jos ogorcen zbog sina mu i zezancija sa Liverpoolom
Ne vjerujem da bi bili da im nije Kloppa,prije nekoliko sezona nisu vidili ni LP,recimo onaj Bayern npr. iz 2013 je mozda generalno i najbolja ekipa ikad valjalo je jednu Barcelonu 7.0 ukupno dobiti u LP i uporediti ih s ovim Liverpoolom koji izgubi od Napolija,prosle zsezone isto jedva prosli izgubili od C.Zvezde je stvarno smijesno bilo je boljih generacija ovih velikih klubova u zadnjih 20 god.eto toliko cak je i Ajax igrao ljepse prtosle sezone
Ograjis’o
ja bih prije rekao da je bio neiskren