Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
realno ... sto jet jest ... mogu li vas ponuditi olovkama .... ja od toga zivim
kod mene danas akcija .... kupis jednu dobijes jednu ... kupis dvije dobijes dvije
ako pak kupite 200 olovakA, dvjestoprvu dobijete u pola cijene .... dvjesto druga i svaka naredna idu po standardnoj cijenu
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ima tu i istine, ponese nas atmosfera i unaprijed se računaju pobjede i bodovi, a treba to sve na terenu pokazati. Nadam se da možemo pobijediti veceras.
O zindlo krme štrumfovo jesi li se to vratio sa vikend kopanja? Jedi što više čvaraka da ojačaš koku. Nemoj nam samo usmrdit Grad!!!!
O zindlo legendo jesi to zapjenio na usta kad ne možeš na hašima ko i svaki pederčić!
O zindlo ubolo te krme nauči prvo uvijek pisati pa se hvataj gramatologije: "Koliko sam vodio kostao nas jr zukanovic kojeg ste dizali u nebesa, penal, kondtantno ospadao , zavaljivao begu, igrso rukom oko 16. A za ovo za nasu ligu slauem se, ni vranjes nije za repke kao ni rekreativci Medo, Izet,Salihovic.Lagana smjena generacija. Nedostajalo je muda u ovim tekmama. Dzeko i Visca jedini koji su pokazali zelji i znanje"
zindlo o zindlo jadna je i bijedna pamet koja ne može da uđe u tvoje moždane ćelije. Trudiš se da uđeš kako kažeš u svijet pametnih ali iluzija domino efekta neda pristup tvojim primitivnim vijugama. Možda ti i ne postojiš a ovo ti se pričinjava. Nemoj samo počet razmišljat jer može biti pogubno za tvoju bit...........
,,NE DA,, papak pise se odvojeno. Najgluplji uvijek misle da ako u recenicu stave par zanimljivih rijeci da ih to cini pametnijima. Papak prvo gramatika, kreni od osnova pa tek onda filozofija. Vozdra haha
Ne zna on da je Pape izgubio od Kipra! Malo i oni seru, gotovo svaku šansu su iskoristili, imali sreće da povedu prvi u obje utakmice i to iz minimalnog broja šansi, sudiju, šta sve ne, sve im se poklopilo. Sve će im se ovo vratiti, plakaće oni na Euru, ali šta to sad nama vrijedi, jednostavno nas preh prati.
E moj pametni ZINDLO, lijepo je biti optimista ali ne slijepi optimista. Realnost ti nije vrlina. Ipak previše bi bilo da mi idemo u Francusku a Irci ti čuveni borci da gledaju prvenstvo na TV. Nema veze koja je zemlja manja, koja bogatija, koja ljepša, u igri i nadigravanju je suština sporta. Realno je ipak upornijem čestitati!
Drago mi je da sam ti bitan i da ti je vazno sta ja imam za reci pa kopas po drugim clancima sta sam napisao. Puno pozdrava i nastavi pratiti sta panetniji imaju za reci. Mozda nesto i naucis...
Sto je babi milo to se babi snilo.. Pa jbt, 45m u Zenici niste imali tacan pas, ako nas takva ekipa izbaci onda stvarno treba gasiti reprezentaciju... Drugo poluvrijeme ja nisam vidio ništa , očito da je jedan bio tacan.
A jake legende odigrao 83 utakmice... Pa ti si lutko precijenjen :D
Ma jok ba. Otkud on sa svojih 80 tekmi u irskoj reprezentaciji sa samo osam golova može nešto analizirati ? Vidiš da lupa napamet. Zapamtiće Irci ovaj utorak po porazu, biće im Black Tuesday ! U koliko ono počinje tekma ?
Zato tvoja seka nije precjenjena.
Mcgrah staru ti k urcem ubijem ko i ostatak familije.
mozda je pročito nas ali i meša je njih,nadam se
'ta će on ja mu kroz noge probacivo !
E nek je i nas neko podcijenio inače je to naša spika.
Ne mislim da je naša reprezentacija posebno dobra, ali se radujem kada pobijedi. Samo me muči pitanje kako to da Irci toliko prate naše medije, čitaju li na bosanskom/hrvatskom/srpskom?
A, Google translate, baš kao što i Klix radi!
neces tako govorit nakon tekme veceras