Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da je Romi skoro pa propala citava sezona...
Propala je njima sezona davno, uvijek nešto krenu sa nekakvom euforijom na kraju ispadnu najveći papci Italije, uvijek retardirane utakmice gube.
Pa i nije. Ako zadrze drugo mjesto, a sada je izvjesno da ih neko tesko moze skinuti sa njega, onda je sezona i vise nego dobra. Ali, kao uvijek sto kazem, jbes klub u kojem igraju nasi reprezentativci, vazno je da igraju, i da igraju na vrhunskom nivou. Drugo me ne zanima.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dzeko standardno ODLICAN. Lulic po zadatku, takodjer bolji nego se od njega ocekivalo u ovoj utakmici. Da je igrao i na prirodnoj poziciji, bio bi jedan od zapazenijih na terenu. Apsolutno mi je nebitnokakav je rezultat, sve dok Zmajevi igraju zmajevski. Sve u svemu, Grci nemaju cemu da se nadaju u Zenici osim casnom porazu, i to iskljucivo u slucaju da nasi budu bas ono, dobre volje.
Mnogi pišu o tome da Džeko nije napravio posao. Samo ću Vam reći, to što on nije imao priliku, je slab kvalitet Salaha i El-Sharavija koji takodjer nisu za boljeg kluba od Dzeke, koji je po meni, za svoju poziciju kvalitetniji igrač.
E vala pratio sam citav mec ovog Lulica. Pa da moze onakva pojava uopste biti profesionalni fudbaler?! Ne znam po kojoj osnovi on moze da igra u Italiji i uopste da bude medju prvih 11.
lacio puno bolji romin srednji red katastrofalan edin nevidljiv ali ono što me je najviše iziritiralo jeste komentator utakmice na sport-klubu koji je prenosio istu iz zagrebačkog studija iznosio netačne podatke o edinu recimo da je dao 23plus 2 gola do sada minimizirao edinovo veliko postignuće a onda spominje kalinića a utakmica roma-lacio poredi olimpico popunjenost sa istokom maksimira kreten mi je digao živac da sam morao utišati ton na tv da ga ne slušam!
I još uporno govori da su navijači Lacija napunili "Curva sud"... levat pojma nema!
Spavas li mirno Slavoljube Musline.... momak daje dva gola u dvije utakmice najvecem rivalu, a nije dobar za reprezentaciju...sve strucnjaci...a nigdje rezultata
koliko ti mora biti lose u zivotu da visis po Klixu i samo nesto se*es o Srbima i drugima...stari naci drugove, curu, vidi malo i drugi svijet osim ovoga na Klixu...
nek si džeko dušmanima pokazo da imaš milosti... nek si, sevap je...
roma je ekipa koja prije pocetka svake sezone najavljuje trofeje...realno svake sezone sve isto..druo ili trece mjesto i polufinale kupa..o ls da i ne pricamo
@Bradonja_13_JH ko i svi talijani, pogkedas fac obecavaju 107 novih modela za 19 godina uspjeli napraviti prometa od 10milijardi, toliko dacia za pola vremena preturi...
Ove ne bi izvukao ni Dino iz Zepca:(
Gdje je kloc ? Ni u jednom derbiju ove sezone nije dao gol , nijednoj pravoj ekipi . Daje golove samo žnj ekipama .
Eno ti gs kod matere
Samo još Scudetto ostao...