Žrijeb četvrtfinala Evropske lige
0
Lazio protiv Fenerbahcea, Chelsea sa Kazanom
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prolaze dalje: Tottenham, Chelsea, Lazio i Benfica...
FENERBAHCE !!!
Opet izvlacenje bilo i u ovoj lopovskoj ligi !! od 16, pa od 8 tekmi, samo jedna tekma oba daju gol !!
magistre magistre NYON je grad u švicarskoj i te kako postoji izviri malo u svijet
http://www.royalcareersatsea.com/jobs/search#
Opet glupson od novinara pise Nyon, HALOOOOOO TO NE POSTOJI, taj grad je LYON, u FRANCUSKOJ, i tu je bilo izvlacenje !!!!!!!
A gdje su Čović,Lagumdžija,Radončić,Bosić,Ljubić-nisu valjda oni narod ili su oni "dobri".Da su samo Dodik@Tihić jedini lako bi se to riješilo ali pogledaj koliki je aparat počev od ljigavog Bevande,preko bezveznog Nikšića i još desetine hiljada političara i političarčića,ministara i ministarčića,vlasnika firmi itd
čČuj Evropske lige, zar nije LIGA PRVAKA :SSSSSS
TIHI & DODIK PROTIV GRADJANA BIH....
Oj odrona takmicenja svijumi hhh