Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.... firaun !
Nije u redu vrijedjati momka...A ako cemo realno, ponudu od 25 - 30 mil. uprava rimskog kluba bi trebala objerucke prihvatiti. Moje misljenje.
Nema vece uvrede u Italiji nego kad te nazovu Ciganinom. Jer su Cigani iz ex Yu tamo radili sve i svasta, prosjacenja, kradje itd.. kao u filmu Dom za vjesanje. I prije je bio slucaj kad su navijaci Juventusa skandirali Sinisi Mihajlovic Sinisa Zingaro, ima na you tube..
Pa nisu ni pogrijesili svi srbi lice na cigane jer i jesu cigani ...
Do neki dan su slavili Arkana. Ovi fasisti (poznato je da su navijaci Lacija fasisti) su vrlo nedefinisani.
Vlah = Cigan
što ga kežman ne proda za najavljivanih 300 miliona eura
Jel ovo onaj što su ga prodavali za 200 milion?
black Friday tako je prozvan u zabariji sa 120miliona na 30
pa sta je sad ko ne ljava SMS a prosle godine je bio legitimni konkurent za zlatnu loptu,modernija verzija Pirla,bolji igrac od Pogbe,sve to covjeka unisit.
mislim da se nije uspio nositi sa super ponudama reala celzija itd proslog ljeta..i progurao je razocarenje sto je ostao u laziu i ima sezonu uzasnu..problem je psihicke prirode. zaista prosla sezona bila je nevjerovatna..ma kakav pogba! sad ce se cijena popolovit..
Izvikan si dečko!
Šta bi tek rekli za Kularova 😆
Šta bi tek rekli za Kularova 😆
AHAHAHHAHAH arijevac nebeski
Upravu su tzv srbi aka servi i jesu cigani, poganijeg naroda od njih nema