Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
o kuku ovaj crnac ima dobru srednju nogu bre volela da mu lizem kao lizalo
@ado mislite svi, svi vi koji mi odgovorite i svi oni koji nesmiju nista napisati. to je istina,jedna jedina !
@PD ... za tvoju informaciju ovo nije glupost, bas je istina...znaci bas tako jucer su rekli da je na prodaju a danas da ostaje........tako da suzdrži za sebe tvoje glupe komentare :D ncncnc sta ce ti onaj peder
au hidrant to mislis ti i ko jos na svijetu???
za pd dzaba im sve titule kad arsenal igra najljepsi fudbal na svijetu
Dakako da je najbolje da ostane u Barceloni. Dakako da je najbolji napadač na svijetu. Eto\'o, Samuel Eto\'o. Vrijedi kao hiljadu Šveđana.
Jurisaj i Liverpul i Chelsea i Arsenal na sve titule, ali ce ko i dosad MnU sve to pokupiti ... a ovi gore nabrojeni mogu k*u*r*a*c* ok patka da dobiju :)
najbolje bi mu bilo da ode u arsenal,jer arsenal u predstojecoj sezoni jurisa na dvije titule, epl i cl
Juce kaze Eto na prodaju, danas ostaje ... dosadni ste fakat s ovim glupostima ... Kad ga prodaju objavite kulturno Eto prodat za toliko tom klubu ... A ne svaki dan izmisljate kojekakvve stupidarije ... Hajde jos malo o CR i Dzeki dajte koju vijest, niste nista od jutros objavili :)
dobra stvar :D