Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mada sam navijao za Arsenal, njega (Lampard), Giggs-a, Scholes-a, Gerrard-a, itd., sam uvijek volio i respektovao, i to su mi bili idoli.. bas zato sto su bili borbeni, stravstveni, puni zelje i volje i ljubavi za fudbalom... Danas ove preplacene placi-picke treba malo odvest u Kinu ili Afganistan da rade 12 sati za 3 dolara..
Lampard pa zar ti nisi otisao u penziju,jer ako si sjedi tamo. Sigurno ti se ne bi svidjelo da te neko ovako kritikuje dok si bio aktivni igrac
Lamp je svojim kritičarima uvijek zatvarao usta. Onako smekerski, hladno.
Da barem murinjo nije na njega bacio 105mil, sad ne bi svaki drugi igrac kostao preko 100mil
Frank Lampard najbolji strijelac Chelsea svih vremena. Četvrti strijelac Premier lige svih vremena i veznjak s najviše postignutih golova u historiji lige.
Znači, kad Lampard priča ima da se šuti i zapisuje, ko god da si.
I na bilo kojoj poziciji da igraš.
Svaka na mjestu. Bitno mu je da svake sedmice ima drugu frizuru, a ima potencijal da bude najbolji igrač na svijetu.