Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haman se frenki vec sasrao ! da nemaju dobrog trenera poderala bi ih Barsa glatko, ovako je sve moguce.
Vamos Barcelona!!! Ovaj put po tri titule !! Barcelona je najbolja : )
samo ih furaj Frankie, Chelsea uzima ove sezone !!!
Visca Barcelona Visca Catalonia.....Vamos!
najviše na svijetu mrzim MU, a posebno navijače njihove, pogotovo ove naše bosanske skorojeviće koji su prvi put čuli za MU 1997 godine i odmah postali žestoki navijači..toliko ga mrzim da uvijek navijam za svakoga ko igra protiv njih..MU je toliko dobar da ima manje nacionalnih titula od Liverpoola, manje evropskih titula od Liverpoola, ove godine je fasovo obadva puta od Liverpoola..dok drugi klubovi imaju igrače koje voli svako ko voli fudbal na svijetu, MU je uvijek imao igrače koje mrzi svako ko voli fudbal na svijetu ( najsvježiji primjeri Spice Girlsovci David i Kristian)..treba li još sa nekim da ga uporedim..
ljudi, u nadi je spas! nada zadnja umire, a ko sam ja da vam istu uzimam! samo se nadajte i dalje! :)
Kakav mančaster,arsenal će ih izbaciti sigurno
Cuj Manu najbolji!!! Hahahahahahahhaha, nevjerovatno, sta li ti gledas? Najatraktivniji i najbolji fudbal igra Barca... Barca-Arsenal finale:-)
Arsenal će pokazati koje najbolji
barca barca baaaaaaaaarca
nije bascelona najbolja...ManU je najbolji, a to je tvoj problem ako si ne mozes priznati! hvala :)