Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva mu je ovo grba na ledjima :D Treba biti posten i priznat i ovo je jedna velika igracina i svaka cast za ovu izjavu, igrac koji se u svakom klubu dobro pokazao !!
a sto su se juvetovci uznemirili :D pa upravu je u neku ruku jer je on budala i nije miran covjek, dosadno bi mu bilo drugacije... a opet upravu su i totti i del piero i gerard zato sto vole svoj mir, svoj grad i svoje ljude....
Hahahahaha ja suplje, ma ti mjenjas klubove zato sto te nogiraju, pa sto si osuo drvlje i kamenje na Barcu kad te otjerala hahaha pa eto sam kazes da volis da mjenjas klubove, pa adios onda.
Pa sta Pele je ostao u Santosu, zabio preko 1000 golova i ostao jedan od najboljih. Haj ostani u Brazilskoj ligi i budi proglasen najjacim igracem svijeta.
blentav lik totti i del piero su djeca rome i juventusa. navijaju za te klubove i igraju na najvišoj razini za njih u svom gradu bodre ih frendovi sa kojima odu nakon tekme na cugu i drugi dan na roštilj. Šta ima bolje od toga? dolazivat se iznova više puta u karijeri je izazov, al da bi to trebao biti cilj, nikako se ne slažem. to mi izgleda isto kao da nakon diplomiranja ekonomije u tuzli, upišeš isti fax u mostaru, pa u sarajevu, da bi eto dokazao da si dobar u tome
e moj ibra nemoj gluposti pricati..... da si i ti ponikao iz kluba poput Rome ili Juventusa, možda bi i shvatio neke vrijednosti..... to su legende ne samo talijanskog, već i svjetskog nogometa! nije sve u novcima, iako i Totti i Del Piero su zaradili za 10 života....
Nisam procitao da je ista rekao za Paola Maldinia .Valjda nece da se zamjeri.
nosonja
Haloo nesudjeni bosnjo ibrahimovicu, kako te nije stid govoriti o totiju i del pieru ??ccc Del Piero je oborio sve rekorde u juventusu, institucija u svom klubu,zemlji,evropi a i sire ... malo je kapitena kao alex,gerard, toti itd. zlatane dobar si igrac ali nikad neces biti gospodin kao sto je alex
Del Piero je za tebe Gospodin i igracina
evo me....djelem djelem braco, popravljamo kisobrane, danas gostujem u Kalesiji. za jedan popravljeni kisobran trazim pitu i kahvu. i ja pripadam 24 procenta od dzamahirije.
nije grba nego lakat
Ja sam bratko romale, djavale, ja sam velki gazda! Milano!!!!!! djelem, djelem!
DU SKAL SUGE KUKEN MIN ! !
SOM DU VAR I BARCA IBRA , IKKE SANT ? ?
TO SE ZOVE LJUBAV, KONJU!! ZATO TI SE ZENA DOKAZIVALA U SVAKOM GRADU!! igracina jest, al ne moze u istu recenicu sa del pierom, tottijem, giggsom il raulom NIKAKO!! ;)
e moj Zlatane,dijete ti za 10 godina nece znet ko si ti bio,ali ce znati ko je bio Del Piero.suti i igraj