Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tipičan primjer velike mlade nade koju sputaju pogrešne odluke u karijeri.Da li zbog novca,prevelikih očekivanja,pogrešnih transfera,to je za dalje razmatranje.Bez obzira,puno je postigao,ali nažalost ni blizu koliko je mogao.Pored svega,u našim okvirima uspješan,a u širim prosječan ili i manje
Upitan motiv, lik je iz barse mogao u 90% ekipa lige petice, ali on je odlucio za pare, da u najboljim godinama ode kod arapa i igra za sicu(za pare koji drugi tamo idu, jeste sica).
Zar je i tamo igrao?
Da je ostao u Juventusu...
Najpametni bi bio da je ostao u Juventusu ili Romi. Talijani su mu odgovarali. Davao golove iz slobodnjaka bio na vrhuncu. Sta mu je vise trebalo. Al cojek hoce u Barsu. I od tad talasika.
Ja po naslovu mislio vratio se u Juventus
lik zbog ljenosti nije napravio od karjere sto je mogao
Joj komentara jesmo pogan narod, niko nam naš ne valja
Bosnjo je to brale..Dadni mu pare i poziciju i vices haosa, a o tudjem uspjehu da ne govorimo. Zavist do bola
Pjanić od kako je presadio kosu sve lošije igra. Jednostavno ta bujna kosa mu više ne dozvoljava da fluidno trči.Otpor vjetra je prevelik zbog kose.
Stari dobri nargilaš sa čaršije..Ne ispušta se crijevo iz ruku 😂
Minut nije odigrao u Barsi!!
On kao pjacanje u veznom redu moze samo vezat pertle kolegama. 😁
Najbolji svoje generacije, kako lupate to je cudo nevidzeno