Komentari (632)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vedo, gasi mjesalicu, motaj kablove i haj ti kuci sine...
losa igra, havarija
Pa zar moze biti ovako bolestan i nezahvalan narod. Covjeku ne ide pola sata i sutni ga na smece, iako je dao kljucni gol za odlazak na svjetsko, dao nas historijski, prvi, gol na svjetskom i uradio milion stvari. I hajde da mu se kaze ne ide ti, ili kulturno da ga mozda trebaju zamijeniti mladji, vi njemu pisete da mota kablove.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Gledajte samo ovog bolesnika Improvizatora😂😂😂evo ga usto je neradnik,sad ce on cijelu noc da se bavi Bosnom...idi jadnice bolesni,ghuzi nesto,izadji na poce ko normalan narod,ako treba love,javi se da ti posaljem debilu
jadno bolesno vlasche
đikane opet ti jedeš vnago!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Jebite se fudbaleri igrate ko amateri,imate visoku cjenu a serete po terenu !!!
Sve igraci individualno dobri. Igraju za jake klubove, gdje su dobro placeni,... i moraju da dobro igraju. Igrajte kao ostale reprezentacije : sa srcem i ljubavi prema drzavi.
Nisam baš toliko stručan, što se tiče fudbala i ne bih da govorim šta je trebalo, a šta ne, ali ovo što su noćas pokazali reprezentativci BiH je žalosno i jadno. Navijam za Zmajeve i bodrim ih stalno, ali ako BiH želi da joj se prizna neka prosječnost, mora da se pokaže kao najbolja. Mora i treba davati sve od sebe, kako u pripremama i treninzima, tako i na terenu, jer ti je dato povjerenje i bodrost svih onih koji vole BiH. Ne može se igrati sa 30% snage, energije i angažmana.
Svi pricaju od novim igracima a on nji samo pozvo da gledaju ahhahahah bas su ludi da prifate igrati za BiH
Od kad Dzeko nosi da je kapiten sve su izgubili
Spemni su da igraju u ligue BiH :) pa moj sin od 16godina igra brze. Sramota ali eto kad je BiH bila u kakvom bilo sportu sposebna
Spemni su da igraju u ligue BiH :) pa moj sin od 16godina igra brze. Sramota ali eto kad je BiH bila u kakvom bilo sportu sposebna
Kakav mentalitet - takav sport.
Kakva drzava takav sport!
Ne znaš koji je veći debil u našoj odbrani,Kiprani se bukvalno šetaju po šesnaestercu... gasi internet motaj kablove...
Stvarno ce biti umjetnost biti iza ovog raspada od Grcke u grupi..Ekipa totalno bez talenta, ali imaju srece da upadnu u ovako neku raspad grupu pa se provuku ni sami ne znajuci kako.. Kada takvu ekipu ne mozes da tuces kuci, sta onda ocekivati..
EeeEeEe slab mi net, onaj, ma nosite si u p maternu svi!
Begović prima redovno 2-3 gola
Baždarević: "Sa ovakvom igrom mislim da ćemo imati problema na Bajramskom turniru". #Respect!
nek neko kaze nesto lose na tv protiv reprezentacje i ugasit ce ga
Mesa ubij se