Komentari (324)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
40 min 0-0 a nekad smo ovakve polureprezentacije pobjeđivali sa 7-0. sad na nivou estonije, kipra, norveške...
i Grčka se navlači s Gilbratorom
Gledam Portugal Svicarska. Svicarska 9 pobjeda iz devet utakmica,Portugal 8 od 9. Prije utakmice sam prosao ulicom jednog manjeg gradica u blizini Zeneve, nikakve vriske, galame. Zadnjih 27 utakmica u kvalifikacijama za Ep i Sp svicarci nisu izgubili. Mi da to napravimo raspravljalo bi se da li cemo u Rusiji biti finalisti ili prvaci.
Švicarci rade, to po kafanama su ti Bosanci, Srbi, Šiptari
Brate, i po kafanama bolje od nas uzivaju. Al njima je kafana petak i subota vece, nedjelje je familijarni rucak i slicno.
kakvi gusteri, pilići.
To Hajroviću mačko.
Prije bi Estonci raspustili fudbalski savez i reprezentaciju ako večeras izgube, nego Bolešnjaci. Bolešnjaci nisu još skontali ni šta je profesionalni sport, a kamoli da znaju šta tu treba da se radi.
suti eno erdogan kaze da ste mu djeca hihihiih
barem nismo izgubili rat
ajd makar na guzove da pobjedimo aa selektor iz moralni razloga mora da odstupi od repke bez razgovora o produljenju ugovora .... RAT SAVEZUUU
Kakav majstorski pas Duljevića i sjajno građenje Džeksona, bravo.
još malo četri godine ofsajda protiv Nigerije
300-ti komentar evo. Poz
Haaaajrović glavni macan 😂😂😂
Gdje ces dobiti kad ti igra Izet a brani Begović a svi znamo sta dobijemo kad to sastavimo 😂
jbg hajrovic dva zabi :)))))))
A vidi odbrani Pužević
FUUUuuuuuujjjjjj...!!!
Moze li Inzko donijeti odluku da se Begovic smijeni sa gola?
Cim udje Dzeko odmah se rezultat okrenu, al kontra nas :)
Toooooooooo Estonija svaka čast
Ahhahaha stoko bolesnjacka vi bi na SP