Komentari (352)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta ovo rece Šabić... Statistika ko bikini, vidi se al se ne vidi....hahaahha stručni konsultant
Objasnio čojk. Hahaha
samo da se zna da besic u po noci igra bolje od cijele zadnje linije zajdno sa jajalom
BH Fanaticosi bojkotuju meč. Okrenuli su leđa terenu, a, prema našim informacijama, uskoro će napustiti stadion." Nadam se da se vise nikad nece vratiti... umisljene glave koje misle da samo oni vole tu repku i da samo oni imaju sva ekskluzivna prava na nju. Arogancija na nivou, cast izuzetcima.
a neko je zbog njih ostao bez karte za utakmicu.
Penal za barcu
Ovo je stvarno steta da Bosna kao dosta bolji tim nije uspela da savlada Grcku..a u takvom slucaju krivac je trener koji nije odredio dobru taktiku i igru za ovaj mec..
izetbegovic,dodík,čovic,sušič=meša
a to mislim dá neče priznať grešku
Bagra iz Saveza razgrabili 9 miliona od Brazila pa im sad domet skautinga Rai uno Rai Due I Federalna krvi vam se napijem.
dá nije Meše izgubili nie 100%
Mentolas šta fali panjino
Kriv je sudija. Bio je penal. Nije bio ofsajd protiv Nigerije. Nevjerovatno. Neshvatljivo prespavana utakmica. Zbogom Rusijo.
Bicu kratak i jasan: NIKADA, ali NIKADA goreg selektora nismo imali. Ovaj j prekuco sve
Nasa realnost!!!
ja dosadne utakmice
penal ko kuca
Gasi mjesalicu, motaj kablove
Meša kupit ćemo ti managera da malo izvježbaš!
Ubjedio ih Mesa da je dosta nerjeseno.
Mantolas zvani Mentolas☺️