Komentari (816)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što se mene tiče nije me ni malo stid zbog ovako terena. Imamo mi i dobrih i bogatih terena recimo na Poljinama pa nek Belgijanci ako misle da smo siromašni odu tamo i vide kakve smo mi hadžije.
A grebote, 30 miliona eura i novi stadion potpuno natkriven.
Sarajevo treba potpuno novi natkriveni stadion.
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
kupi reklamu, zauzmi poziciju u top komentare
Ma smijesno brate, momci ko da igraju protiv repke dzeko, begovic vranjes uzas bas placeni da ruse reprezentaciju
Kao sto sam reko posle Kipra sa Mesom nema nade..jer jednostavno covjek ne zna da postavi igru..haoticnost u svim linijama..odbrana najgora na svijetu mislim uvjek u krilu golmanu..Sunjic kao da ga nema i otkako on igra 7 golova na dve tekme primamo..Begovic los vec duze vrijeme..i sad ovog papka Mesu treba sve nogom u g... i protjerati iz Bosne jer nije dao ostavku na vrijeme a znao je da on ne zna i nije sposoban da izbori baraz ali je ostao zbog jos dve plate..
Poderase vas , ali cemu zal ? Ne moze se u svemu biti dobar . Muslimani nizu uspjeh za uspjehom u mnogim drugim sportovima , evo recimo atletika..dere himna BiH na EP ,endorfin i na usi izlazi , a srca u grudima hoce da prepuknu od srece . Bravo !!! https://www.youtube.com/watch?v=JAkoHWzbAeo Upss..pa ovo nije ...jbga, jednom nekad...valjda ..ha ja !
ahahahaha AHAHAHAHAH ahhaahahah
Ukupno smo primili 12 golova od cega 4 protiv Belgije, poraz 4:0 u Belgiji, potom 3 gola protiv Kipra 3:2 poraz i opet 4 gola 3:4 protiv Belgije kuci. Dakle to je 11 golova u 3 utakmice uz to i 1 gol protiv Grcke 1:1 ali je to nesretno na kraju bilo. Dakle kada bi nam Kipar ili Belgija zabili gol mi bismo se raspali mentalno. O kakvoj odbrani pricamo?
ukri sa pobedom nad hrv su u barazu,bosna je očekivano ispala iz svih kombinacija,gruzini pred 50000 na rajku mitiću će dase pogube,mada i remi velcs-irska vodi srb na sp,mada bi srb trebala a biće problema,ipak savladati gruzije nebi trebalo biti neki veliki problem
Seade nemoj plakat bice bolje protiv zvezde na Marakani pred 50.000 vatenih cetnika hohohohohoho
Ajde, ajde...ne klonite duhom . Za cetiri ( duge) godine , bice nova prilika. Bas nesto kontam , koja je ovo sizofrenija od drzave .. evo sad jedni tuguju , a za par dana , drugi i treci ce se na vecem dijelu ove mucenice , radovati i slaviti uspjesima svojih reprezentacija . Bice vatrometa ,koji ce se i iz Fildzanije moci gledati .
Jadni Belgijanci..nisu naučili na oranici da igraju...
Sacehim djeko zabit. Tekbirrr.
Realno Belgija je 3 klase iznad nas, ostaje da zalimo za bodovima protiv Kipra i Grcke. Mesa zasluzuje otkaz
Ljudi ne serite eto, kada u staju nismo pobjediti Kipar vi se uvijek nadate velikom čudu protiv najacjih ekipa.Na malim ekipama se uzimaju bd kao i odlazak na svjetsko prvenstvo.
Bosna je šampion oooooooooo 😁😂😂😂😂
Jaaavi se Zapad... Bosna je sampion...oooooo
Sacehim djeko zabit. Tekbirrr.
Sad fino Mesu poslati sa otkazom kuci , Muzurovicu povjeriti nebitnu zadnju utakmicu pa onda vidjeti kako dalje i sa kojim selektorom.