Komentari (485)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GOOOOOOOOLLLLLLLLLLL 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
GDJE SU OVI STO LAJU NA DZEKU? NA BESICA? MOMAK DAJE ZADNJI ATOM SNAGE..
Hebali ti Turci krvna zrnca
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bosnje i Srbi su vezani nevidljvim nitima, kad Srbi izgube izgube i Bosnje, kad Srbi pobede pobede i Bosnje!
Je li to sda nepismena, talibanska i krezava sirotinja, sa bascarsije kojom teku fekalije, stvarno mislila da ce dobiti jednu italiju u gostima??? Buuuuhhhaaaaaahaaaaaaaa Pa vama fakat treba transplantacija mozga pod hitno. Nikad se ba-lije nece pameti dozvati i sad ce vam naravno prosinecki biti kriv za sve.
@NacionalLaznaGradj Ti da nisi retardiran i bar malo pismen shvatio bi da ljudi lajkuju komentare a ne nickove!!! Al kad shvatim kojem plemenu pripadaš onda mi je sve mnogo jasnije!!!
Za ove karstaske hejtere...kad sam vidio kako su kurvaCka i smrdija mi smo igrali kao Brazil
@LijekJasenovac123 hrvatska ide dalje kao i uvijek, a vi mozete samo sanjati prvenstvo i igrati ga na play stationu, znas ba-li-janderu.
Ne volim se kurciti ali: 1Mecava prije 3h 36m Hajdemo pogadjati!!! Bice 2:1 za Italiju. Oni uvijek na guzove uzimaju.
Bešić opet nije uzeo terapiju. Ponekad opasan po protivnički gol, a konstantno opasan po naš gol.
Oba gola primljena tako što se stoji na 3 metra od igrača.. Robi dobro napravi igru naprijed, ali odbrana mu je rak rana u svim ekipama.
Da da...lihnnnnnstajn...lihnstajnnnn...ajmo genijalci ....pobjeda a??? Biće bice
@Pimmelwurst Obzirom kako je krstaska kurvaCka igrala zadnje utakmice mi smo malo rec Brazil...
Za ove karstaske hejtere...kad sam vidio kako su kurvaCka i smrdija mi smo igrali kao Brazil!!! Zmajevi sve čestitke 👏👏👏👏 🇧🇦❤️🇧🇦❤️🇧🇦❤️🇧🇦
I tako... BiH je pruzila odlicnu igru u Torinu koja daje nadu da ce biti bolje u nastavku kvalifikacija... Gospodo dezurni "strucnjaci-kriticari" nastavite sa vasim supackim kritikovanjem nasih momaka... Idemo,BiH !!!@
žao mi je, borili su se momci
@NacionalLaznaGradj Ovaj nick je samo odgovor na vaše retardirane,umobolne,šizofrenicaske,moronske bolesne nickove! Kad vidim kako ste gadni ovaj nick je mehlem za dušu
Igrali smo do sedamdesete minute, a onda smo stali i povukli se. Sad mozemo reci dobra igra, borili su, itd, ali bodovi ostaju u Italiji. Steta, uzese nas bas na talijanski fazon.
Dok god ovaj kloc Baho bude prenosio tekme BiH, mi nigdje otići nećemo! De, ba, Baho, prepusti mjesto komentatora Adisu ili nekom drugom, zar ne vidiš da si peh... Marjane (Mustafa), vrati nam se...
Ćao znalac iz kauča! Haj ne seri po komentatoru.
Sramota opet navijaci ne postuju himnu i pjevaju tamo neku desetu pjesmu