Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jest, i mene dusa boli za sarajevom... ali me malo vise boli kurac...
Mandrak, još uvijek si dijete da skontaš da je bitniji uspjeh BH fudbala nego gradsko prepucavanje. Kad igramo protiv stranih klubova trebamo stajati k'o kec iza naših timova. Manijak sam i žao mi je što je ispalo Sarajevo.
Sha je ba kitari... Sartid vas probusi...hahaha
41' 1:2 - zeeeeeljoooooo
Sarajevo primilo tricu i ispalo iz daljeg takmicenja. Za nadati se da ce Zeljo proci u sljedeci krug.
kitari! moje iskreno saucesce :(((
pa zna li iko hoce li biti prenosa preko satelita? Je li ovdje neko obavijesten?
Samo se nadaje te valja to ali dzaba vam je
zeljo ide dalje... a nadam se da ce nas bordo tim danas pametno odigrati, od noge do noge, bez gresaka kao prosli put, tehnicki smo jaci od sartida pa to treba iskoristiti, a ne ici sa centarsutevima i dugim loptama... ko zna, nikad se ne zna... mozda nas naplehaju, al kad moze partizan uzet new castle-a u gostima, mozemo i mi neki klub iz smedereva...
Moja prognoza: ZELJO ide dalje (Yeah) sarajevo ispada (Yeah) Poz