Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
komentar
komentar
komentar
Pennarossa - Željezničar 1:0,ko vas jebe,mi smo prvi!!!SAN MARINO RULES!!!
samo naprijed manijaci imate podrsku iz zenice,robovi su uz vas SRETNO I CRKNITE PITARI
Ustase, pa vas mrze vise Hrvati iz Hrvatske, nego nas! A vi, bijedo jedna, furate neki hrvatski jezik i fazon u nasoj Drzavi BiH, vi ne znate ni sta ste, ni ko ste! Vi ste samo za kamenoloma i to je to, za nesto vise niste sposobni! Kada cete shvatiti da zivite u Bosni i Hercegovini, a ne u hrvatskoj! Vi ste jadni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zeljo bez problema ide u 2. krug! Zeljo do groba!!!!!!!!!!!!!!!!
naso sreci nema kraja, pitari nam lizu jaja jebem te sarajvo
pusti,on to misli na visokokvalitetnu travu za hranjenje goveda jer njegove sarenka i milava zamjenjuju kosilicu za travu u ilijasu!! masala!!
klinac ILIJASKI,doci cu samo reci vrijeme i mjesto da malo porazgovaramo nasamo ili mozda da se nadjemo sa ekipama ako nemas dovoljno muda,pa cemo malo razmatrati te psovke seljacino neodgojena...
hahaha
e i ti ga sad pretjera...eto sad imate bolju travu...mozda onu sto se pusi......ili ne znam sta si vec mislio..
ZA PITAR BUSTERS sta ti imas pricati o ilijasu gade seljacki jebem ti sve mrtvo i zivo u usta cigane jedan pa ilijas ima bolju travu na stadionu od te vase smrdljive šugavice kretenu debilu jedan glupi raspitaj se malo i dođi na stadion
komentar
Vi sto niste Zeljovci a pricate ZELJO je ovo ZELJO je ono nemate pojma sta i ko je ZELJO!! "MANIJAK NEMOZE BITI SVAK"
PUSI KURCINU GADE OBREZANI,JEBEM TI SEKU U PAKSU CRV TURSKI. SIROKI------USTASE BEZ MILOSTI!!