Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne sjekirajte se previse .To je samo fudbal. Dobar vam je golman.Ozbiljno,da ne bjese njega popili bi ste jos par komada.
Slazem se da Ihtijarevica treba otjerati. Ali treba i Zukica. A sto je najpotebnije Avdicu za sva vremena zatvoriti vrata jer NE ZNA pa taman da je sam pred golom. On nas je doveo na dno jer ako imas onakvu katastrofu u napadu onda si uvijek donji. Avdicu, mrs stoko!!!
ihtijarevicu treba zabraniti pristup KOSEVU i jos pola igraca.Treba dati bebama da igraju otkako pratim voljeni klub ne sjecam se losije igre i to protiv vlaha.Sad se treba okrenuti premijer ligi.
HAJDE BA, AKO NE ZNAMO IGRATI NOGOMET ZNAMO PRAVITI FILMOVE I DJECU. KUS' BOLJE.
sramota, sramota, sramota, jedino buci sve pohvale, a ove ostale u 3 pi...ke materine, da je bubamara izasla bolje bi odigrali... sve izbaciti, ostaviti alaima, osmanhodzica vratiti obucu i prodati klub papetu i hadzibegicu, ili ko vec ima para, promijeniti trenera, vratiti paju, vratiti dugove, dovesti par igraca sa strane, dva dobra vezna, po jednog vrhunskog napadaca i odbrambenog, ostale iz mladog tima sarajeva, ti klinci bar imaju zelju i volju da se dokazu. Ozvaniciti Kosevo kao stadion Sarajeva, dati mu ime Asim Ferhatovic - Hase i uloziti para i jos para u klub, i onda mozda tek onda mognemo u evropu... ovako je bruka... i sramota, igraci podojte ga... a zelji svaka cast, jest da onaj anarthosis i nije neka ekipa... vjerujem da bi sartid i vas pobijedio, inace mi imamo los skor sa svim klubovima iz SCG... sjetite se da se adresa Grbavica stadiona prije 2 godine promijenila u partizanska 6
nisu porazeni, oni su ponizheni!
najgore sto izguse od srba ufffff al sledece god zeljo igra u CL a sarajevo prolazi makar u prvo kolo cupa uefa
a mislis da ti je Musemic dobar? Covjek koji nije znao igrati nogom nego bi da je mogao i penale pucao glavom. Vama treba pametniji trener a ne seljacina kao sto je Musemic.
Ja ne bih mjenjao trenera vec izbacio ove sminkere iz ekipe.To se posebno odnosi na Ihtijarevica obicnu pickicu.Neka ide u Visoko odakle je i dosao i igra po Brezi i Lukavcu jer je to njegov nivo. Jos im je samo falio Skoro pa bi manekenska revija bila potpuna. Malo se seta,namjeste stucne,popravi frizurica i to je to. Svaka cast Repuhu igrao je povrijedjen ali se borio i pokazao kako se igra za svoj klub.
Bez komentara. Stvarno je zalosno ono sto je Sarajevo jucer prikazalo u Smederevu. Mislim da je vrijeme ra promjene u klubu pocev od igraca, trenera pa redom, jer kada se takmicite u euro kupovima, nije vise u pitanju ugled kluba, vec i drzave iz koje dolazite. Nije problem sto smo izgubili, vec ono sto smo prikazali na terenu. Onako se ne brane boje kluba koji ima bogatu istoriju i za koji su igrale fudbalske legende poput Ferhatovica, Susiva, Hadzibegica itd. Sta reci, sramota i za FK Sarajevo i za BiH.
ha ha ha ha ha, toliko o pohodu sarajeva na kup uefa, ali ipak ljudi su napredni prosle godine 5, ove 3, slijedece 1, pa tek tada negdje se mogu nadati prolazu,opet treba pisati peticiju bhtv1 da ne pustaju pornice u popodnevnim satima, pitari sve najbolje u premijer ligi i samo ovim tempom.... ha ha ha
losa igra sarajeva ja mislim da su se usrali i to im je bio problem drugo onaj nas spiker mi je iso na zivce jer je za srbe navijo cijelo vrijeme mater mu jebem ! UBI UBI UBI SRBINA ! OLE OLE !
jao nemam rjeci ovo je stvarno zalosno placemi se pa kako onolko golova i to od glupih srba ja bi da se citava uprava razidje ili trenera treba skenjati zasluzio je kurva majku mu jebem zaomi je pitara...
Pa samo su tri gola primili!
napusite se dusmani....