Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jbg hajraga... nadati se je da ti dolaze bolji dani! Trebas Bosni care!
I onda se pitaš sto ne igraš? Najlakše je reći zavjera trenera protiv naših igrača a to što oni misle da se ne moraju na treninzima boriti i dokazivati to ništa?
Nas balkanski mentalitet.Postigne gol i onda na glup nacin dobije crveni karton.
Zao mi ga,dobar momak,trudi se.
Gore glavu biće bolje....
Drago mi je sto je pogodio, ali ovakvim glupostima zasigurno nema mjesta niti ce ih ko tolerisati u iole ozbiljnijim klubovima (a Eibar se trudi da to bude).
https://www.youtube.com/watch?v=s5FEBRw63t8
Jao debila,zabio ga i dobio crveni i izgubili bravo Hajrovicu za klix si veci od Messia!Ovaj klix ili nema izvore ili hoce da laze ovaj napaceni narod!
E hajde da vidim sada ko ce ga stisnuti, pa ne pustiti Izeta da ga predribla!!!
HEHEHEH POCEO KAO KLUPKO EDIN DA SE KURCY...E NE MOZE SINE MOJ TAKO...ZAR MORAS ODMAH DIVLJASTVO PROSIPATI KAD NISI USPIO DRIBLING,SAD CES OPET NA HLADJENJE JEDNO 2,3 MJESECA...PRIMITIVAC RUMENI
OVE BALIJE ZATUCANE VISE NI SVOJIM OCIMA NE VJERUJU...E JEST VAM BAKIR OPRO MOZGOVE TE ZATUCANE NEVJEROVATNO.....
Hahahah eto igracine, dobije konacno u nekoj utakmici sansu, pogodi nakon godinu dana i onda to sve zasere, tesko da ce se ovaj ikad vratiti
OVO SE ZOVE SRECA U NESRECI