Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Messi čarolija nema više epiteta za njega stvarno.
@AntiQ a da uzmeš terapiju i maštaš o Cristini?
Ko je gledao utakmicu i vidio je koliko sudije "paze" Barcelonu.. Sreća je Pa je završila utakmica bez nekih povreda, sudija je dobro ukaakio motku, pogotovo u prvom poluvremenu. Očigledne faulove za kartone nije svirao, a kamo li karton dao, o penalu na samom kraju nedosudjenom da ne pričamo
ne samo u ovoj cijelu sezonu trebao je biti "like "
Najviše volim kmečanje "objektivnih" navijača frankista koji imaju pomoć sudije i kad ne igraju i čija je liga u stvari. Što je najgore nikad se navijači drugih klubova ne žale na suđenje utakmica Barcelone nego samo Realovi. Šta reći, pogledajte svaku utakmicu Barce i uživajte - to je UMJETNOST.
Kup je njihov ove godine
Loša im odbrana. Al' zato šta rade u napadu zaboraviš na sve greške u odbrani.
Koliko im fali Busquets.
Messi majstor!
imal dje rekreativa