Komentari (356)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovoliko ni Lisa Ann nije primala na vrhuncu svoje karijere.
djaba pare, djaba tan, vi ste nasa lisa ann
Ubise ih k'o mraz paprike, crvene logicno :-D
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ni ti navijam za jedne ni ti za druge,simpatizer sam Zelje....ne mogu reci ni da sam navijac...al neka su ih pobijedili....eno i na Kalman Radio,cijeli dan neke himne od Fk Sarajevo...onaj zvaljo Vaha voditelj...bla bla bla,puna mu usta bordo tima....daj bolan...Sloboda slavi uskoro 100-ti rodjus a Zelji kad se sit naigro fudbala punih 27 godina,onda su taj klubic osnovali....poznatiji kao bordo tim.....cestitke navijacima Slobode od komsije bijeljinca
Budi mi zdravo, moje drago Sarajevo, da Bog da i ti jednom bilo prijestionica makar i bez vladara. Ali za prijestonicu potrebni su širok duh i čaršija, na kojoj je slobodno i viknuti i prećutati. A ti to bar do sad nisi imalo. Kako ćeš imati kad je u tebe navalio gladan Hercegovac, lukav Fočak, razmetljiv Nikšićanin, svadljiv Vlaseničanin i galamdžija Kladnjak pa se svaki dan do Nedjelju odjene po šeherski i naziva sebe-Sarajlijom a Sarajlija-nije. Derviš Sušić.
@francos nisam ja,nego mozda Dervis tada nije njih uvrstio,ali ima crnogoraca nisu zanemareni, razmetljiv Niksicanin.
Jest vam se i ova Sloboda natovarila na grbaču!
da li je netko od Tuzlaka donijeo one patike da vrate ljudima?
vidis kako Sloboda dere kad sudije ne navlace. Bravo za Tuzlu. najbolji ste!
Vratite pare navijacima fk sarajevo koji su htjeli da gledaju tekmu , a ne pornic....
@relod87 pogledaj video na N1 tucete se izmedzu sebe
Šaj ba ovo buraz, niša penal ovo ono...
Budimo realni, Tan je tu da pere pare preko FK Sarajevo, dovodi ljude kojima moze upravljati, a jedan od njih je i Ješić koji otjerao Puzigacu, Tatomirovica, Barica, Cimirota vazne uloge u timu s druge strane je doveo svoje ljude preko kojih ce da pere pare, razmislite malo ljudi.
Dismr rajvosa..fuj...najsmrdljiviji grad u evropi a i dalje
Vidi ovog bilmeza ozracenog...
@Rizzo http://www.klix.ba/vijesti/bih/sarajevo-je-najzagadjeniji-grad-u-evropi/130118013 ko je ozracen??? ko smrdi?? Tko je pogan???
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da je Sarajevo pobijedilo Slobodu, vijest na klixu bi bila istaknuta preko cijele stranice 3 dana. A ovako je naslov vidljiv jedva negdje u dnu... Niste nikad ni trebali se nazvati klix. Trebalo je da ostane sarajevox. Ali u ovom trenutku recimo idealan naziv bi bio sarajevo3.ba ili sarajevo5.ba :)
hahhaha BRAVO ! Bas sad gledam i kontam gdje nestade clanak ...
ćifutska posla
Ticka vam materina Dino i ostali u upravi, tolike ste pare razbacali srbadiji i slicnima za plate i putovanja, a zasluzna domaca sirotinja kluba ostade gladna. svima njima ste uduplali primanja za pisljivi 1 bod po tekmi i 2-3 komada u nasoj mrezi, a te uspjehe smo imali i kad su igraci dobrovoljno igrali za nas klub, to sto trener dobije baklju pored glave na svom terenu, sve govori, a to se jos nikad na kosevu nije desilo. vrhunac !
Husref for President.
zao mi stvarno. e moji divovi hahahahaha:-)
SARAJEVO TJ DINO KONTA ZELJO DOVEO DVA BRAZILCA HAJMO I MI DA JE TO RJESENJE...MELSON I TIAGO SU ZA OVA DVA BOGALJA IZMISLILI FUDBAL...TAKO ISTO I ZA GOLMANA...IZGLEDA DA TAN NE DAJE FELERA..NEMA NI DELACA...NESTO DOBRO SMRDI.... POSLIJE 0:3 BI MOGLO SAMO GORE BITI SUSPENZIJA SVIH ALI NECE TO HUSIC SAD MU NE TREBA JER BI I SLOBODA POPUSILA..SAD CE SE USUTITI DA KLEPI PARE OD EVROPAKI TEKMI....
za sve je PUNAC kriv,naljutio Azmira i ostalo i netreba komentarisati......hahaha
E cuj "Sarajevo ce biti, Sloboda ce proci..." Hahahahahahahahahahahahaha 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂