Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva francuska i engleska pa to su visenacionalne reprezentacije nije to vise ko prije
Deutschland uber alles! MULLER!!!
David Villa.
Kakve to veze ima odakle je ko.pa sta je onda reci za Englesku,Francusku koje odavno imaju takve igrace.Jérôme Boateng je rodjen u Berlinu,Mesut Özil u Gelsenkirchenu a Sami Khedira u Stuttgartu!
TUP - TUPLJI - MANIJAK ! !
Sta je onaj Ciro sa tribina papaka dovukao u Sarajevo i nije ni cudo sto ga drze na tribinama kao svetinju . \" Ocemo nazad ..\" - Kao i svaki vozar i ti si se u skoli dobro namucio , sva je sreca da je kratko trajala . Doduse ima medju vozarima i odlikasa ali to su rijetki kao Pipo iz Mjedenice .
Ocemo nazad sveto ime Torpedo !! Ovo sadasnje tzv FK Sarajevo nek se zove Najnoviji Pazar !!
pa svabe vole kulturne mixove kad ima treba, a inace samo seru o stranicima uvode im sankcije itd. ali kad je neko dijete od tih stranaca talenat onda jupiiiiii daj ga vamo, da im nije stranaca ne bi se kvalifikovali na prvenstvo (podolski, klose, trochovski, khedira, cacau, boateng, itd itd)
super mix 05.07.2010. u 16:26 Taj \" super mix\" je u Zagrebu izvizdan i na veliko iznenadjenje njihovog protivnika Holandije ciji igraci nisu mogli vjerovati sopstvenim ocima da imaju toliko navijaca u Zagrebu .
njemačka ekipa je dokaz da ne igra pojedinac (Ronaldo, Messi, itd) nego tim i timski duh. Niko ne odskače, niko nije nafuran i niko nije sebičan. Red, rad i disciplina su ključ uspjeha.
jaki su nema sta a igraci iz gane nigerije tunisa spanije brazila cak ima i bosanac haha
Selektor: Ivan Osim. Igrači: Tomislav Ivković, Vujadin Stanojković, Predrag Spasić, Zoran Vulić, Faruk Hadžibegić, Davor Jozić, Dragoljub Brnović, Safet Sušić, Darko Pančev, Dragan Stojković, Zlatko Vujović, Fahrudin Omerović, Srečko Katanec, Alen Bokšić, Robert Prosinečki, Refik Šabanadžović, Robert Jarni, Mirsad Baljić, Dejan Savićević, Davor Šuker, Andrej Panadić , Dragoje Leković,
Napisacu samo ovo: DEL BOSQUE!;-)
Kad su isli na prvenstvo reko da nemaju nikakve sanse da naprave nista a sad je kao pametan i eto osvojice prvenstvo i nekakve gluposti oko nacija... Bolje receno njemacka je jadna da nema ni 5 pravih njemaca u ekipi pa im igraju talentovani stranci (mada je to nebitno...ko igra igra). Spanije dere 3-0.
E moj Pipo veze ti nemash. Pogledaj malo kakvi su sve likovi prodefilovali (i josh defiluju) kroz upravu i ekipu Skretničara, počev od pjevača pa do raznih \"vlasnika autopraonica\"... Bolje ti je da ne SE*RESH