Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hehehehehe, eno ga ogi zašteko za 2:1, kukesi albanija, eto nas sa somunima u albaniju...,
Skretnicari! Bujrum dodjite slobodno na tekmu protiv albanaca da osjetite kako je to u drugom pretkolu
ovako rade samo velike ekipe igramo onoliko koliko nam treba tempiramo formu za grupnu fazu dobro zapamtite ovo seljovci
pff , prosle godine ekipa sa husejinovicem , hadzicem,sesarom,torlakom ... a ovo sad komedija ziva , ne znaju se sastavit s loptom. bgm ne izlgeda dobro ni malo.
Opet loše. Očekivao sam da će bolje odigrati prvo poluvrijeme ali oni opet ne mogu da se sastave sa loptom. Loša nam je ekipa pravo.
čuo sam da će tica da vodi tribinu od kukesi-a....
Kad se sjetima kako je prosle godine PSV one iz CG nabio bolje da i Sarajevo nije ni igralo protiv njih. A kako ove godine igraju, pa Freiburg bi ih nabio 10-0.
A lijepo sam im napisao, bunkerica i čuvaj minimalnu prednost.
Hajde Lazareeeeeeeee !
Šta ti je klocu šta se dereš?
Otac ti je kloc, pa te takvog napravio ;)
Evo mene malo se šlagiro
hahahahahahahaahhaah
idiot
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bolji libertas u prvom
U Kukesiju igra Lazar Popovic,bivsi zeljin igrac
ne igra, grije klupu
Eno Libertas im zakucao gol. A jesu truba od tima. To Libertas, zasluzio si prolaz!
Ma liga nam taman na nivou Libertasa. Dva pasa ne znaju sastaviti.
Ma kad pogledam da BiH liga ima coff. od 8.416 hahaha, mora da su u Uefi totalo desinformisani. Pa timovi jedva prolaze protiv timova iz Andore i San Marina koji imaju coff. 1.000.
"Ako prođe", a volio bih boga mi :)