Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma sretoh Cerića juče, kaže vodi pregovore sa nekim timom iz Nepala, razmjena igrača, visinske pripreme, ma oduševio me - Cerič vizionar! Nabij to nogom Željo!!!!
Bosnjo bi unistio real madrid a ne zelju
Kažu da E.Džeko uskoro preuzima Želju 🤪
Jeste zeljo najtrofejniji ako se ne ubraja posljednjih 10 godina premier lige. INFORMISITE SE
Ustati pa reci Jasmin Badzak!
neka su se oni pobratili sa klubom iz zimbabvea
Nedoraslo, iskompleksirana varalica iz Londona kojeg su instalirali i uletili domaci bez vizije sto prije ih smjene to mozda ima sanse za prezivljavanje.
Mitomani, niste vise najtroferniji klub u BIH !!!
Stara ti je najtrofejnija
Željo nije najtrofejniji. Čemu obmane.
Al zato u omladinskom pogonu imaju vrhunske strucnjake koji ce sebi uzeti pare. To je vjerovatno i pusteno s obzirom da trenere ne mogu isplatiti. Isti ljudi se vrte godinama a oni se pitaju u cemu je problem.
Gdje je u ovoj priči i krivica pojedinih navijača, kako sebe nazivaju
Amar O. dok je bio u FK Sarajevo imali su probleme i od njega su krenuli svi problemi. A FK Zeljeznicar je uspio gotov pokopati. To sto mu je veliki osim tata neznaci da je on nesto. Jer ovaj Osim mladi gdje prode samo ostaju pepeo i dim....
Ma daj te molim vas kada sam prvi put vidio ovog Laku Cerica znao sam o kakvoj se gluposti radi .Jad i cemer crvenimo se u tisini i gledamo potpun krah drustva kuture vrijednosti .Nepostoji dio drustva a da se nije uvukla i uspostavila malogradzanska, seljacka, prevarantska linija koja je nesto izmedzu Baliluka I Komunizma na steroidima.Potpuno izgubljen compas i nove generacije koje dolaze nista drugo nego rumeni seljacici zelnji uhljebljenja zeljni da parkirau mercedesa na trotoaru .
treba krave doves nek pasu travu na grbavicu
pomocni cekaju d sve propadne i xa im to bude vadiona,nema vise Dzeke i transfera
Krepaj naglo zeljoooo
Samo me interesuje kakav biznes plan su predali savezu i sa kakvim budzetom zele ka krenu u sezonu 21/22 ? Koga su oni prevarili i ko im je dodao licencu za iducu sezonu kada svako i u savezu zna,da se igracima duguje skoro pa citava sezona…