Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad ova krupa igra koristi se sistem tri kornera penal
Odlicno prvo poluvrijeme a u drugom neshvatljiv pad. Valjda je to onaj nas mentalitet ,vodimo 4-1 vec smo pobijedili.nesmije se ovo desavati,u kost do kraja
majkew ti koju je ocjenu dobiuo ovaj majmun od sudije
Konačno je vrijeme da Meša pozove u prvu postavu ovog momka Duljevića,momak se trudi i odlično igra.Ima on osjećaja za loptu na terenu poput Misimovića.Greška je što nema u repki igrača iz Premier lige tipa najbolji odbrambeni igrač,naj veznjak,naj napadač,naj asistent,nek malo zvijezde imaju konkurencije i sigurno je da će bolje igrati.
hUSREfEEE napustaj klub cujes li publiku jebbu ti izgLEda Sarajevski balavci mater danas hUsreFeeee odmah napustaaaj :-D
I Duljević nema mjesta kod onog glupana Meše , ali je zato važno da je tu Jajoglavi
Ovu Krupu Savez i sudije bas ofirno guraju. Kod njih je svaki pad u 16 penal, to su ocito shvatili pa se bacaju nasumice.
Pa mora se Srbima nešto dati zauzvrat jer im je Borac ispao u drugu ligu . Do juče drugoligaš , a sad u samom vrhu tabele . Ova liga je stvarno teška smijurija i toliko providna . Ovo treba prijaviti FIFI i UEFI da počnu istraživati , a treba i policiju uključiti .
Sarajevo se provuklo
Krupa ima vise penala nego svi drugi klubovi zajedno.
Zrinjski prvak opet, svaka im cast iako ih ne volim. Ali vrijeme je da se "veliki" Zeljo i Sarajevo priupitaju. Lopovluk sarajevskih klubova, nema ga nigdje. FUJ.
nikad mi neće biti jasno zašto toliko boli Sarajevo...
@amortizer protiv Sarajeva, a Sarajlija bi da bude
Ovo više nema smisla. Koljić dosad ni jedan gol iz igre nije dao a ima 8 golova ove sezone, a pola utakmica nije odigrao ako ne i više od pola, lik iz penala sve daje. Ko igra kladaru nek svako kolo odigra da će biti penal na meču na kojem Krupa igra i biće zarade