Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
štrumfovi, očekujemo vaše stručne debi l ske komentare
Pratite svog željezničara, a nama ostavite naše Sarajevo.
Kako god da bude u Sarajevu bice ; KARAJ ZELJU I ZIVI U VESELJU.
koja si ti faca majke ti da tebe pita jadan i nebio nemaš ni za viršle u tom jadnom klubu prokletom i ukletom koji je nastao na tuđoj muci i krvi jadan i nebio davogda vam se zatrlo sjeme tebi i tvom klubu u kom igraš.
Vraća se on u julu u Sarajevo- Kao Škoro, Obuća, Avdić i dr.
Daleko od toga da mrzim FKS jer sam srcem i dusom uz svoga Zelju mnogo ,mnogo godina. Samo mi je stvarno zao sto ,izgleda i ovu godinu, susjedi sa Koseva nece moci do kraja da se trkaju sa Zeljom za titulu. Stvarno bi volio da sam u krivu ali kako stvari stoje , jufke ostaju bez najboljih. Amar je sredio stvari u Zelji. A dok netko ne dodje u FKS slican Amaru da poveze jednom konce i napravi zdravu konkurenciju, dotad ce navijaci bordo tima za satisfakciju imati poneku minimalnu pobjedu nad Zeljom i ove gluposti ko je za kakve minimalce otisao u koji klub.
realno navijam za Sarajevo ali odlaskom ovakvi igraca mozemo biti presretni izlaskom u evropsko takmicenje.
volim želja više od kosova
Mi smo zeljovi, zeljo je naš
Mi volimo zelja i pekare sve na grbavici :D
opet zeljovci izbjeglice najvise komentarisu :D treba organizovati povratak svi na svoje pa ce ih na jugu biti 13 :D vi ste marva stoka seljacka izbjeglicka sarajlije od 95te :D kako strumf izgleda? ima kockastu glavu bijeli pekarski mantil i opanke na nogama naravno noz u dzepu jer je pi*ka uvijek bio :D :D :D
Sve najbolje Saidu želim...realno nam je uljepšao prošlo ljeto. Volio bih da ste obojica u mogućnosti ostati kod nas, ali znam da morate misliti na budućnost. Ivane, iskreno mislim da odavno Sarajevo nije imalo boljeg igrača i čovjeka od tebe. Puno sreće i tebi želim ako budeš otišao od nas. A uvijek ćeš imati mjesto među hordama i pitarima. A ako ostaneš, još bolje :)
a zebica zavrsio u splitu HAHAHAAHAH
Pitrski brod tone.Stop.Spašavaj se ko može.Stop. Nemamo virsli.Stop.Said nam pojeo sve.Stop
U zadnjih 10 godina zaradili smo samo šaku jada.. :) Niko nece da nam kupi igraca, vec samo nam uzimaju ove sto im je istekao ugovor... A cekaj pa i nema niko ugovor, igra ko do kad hoce, i mi ga pustimo djaba.. :) Je*o Njanjajevo, sve ostalo ce proci.. Hahahahaahahah
mozete samo dislajkati, tu ste i najjaci - na internetu, tastatura huligancici
ti si imao strasnu karjeru u lokomotivi s kojim uspio i ispast iz lige