Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I mene vrijeđa,al pravo kad se skuham,smrznem,pokisnem,čekajući u redu da kupim kartu od ove bosanske crkavice,a sve da se malo opustim i zaboravim na usr**u svakodnevnicu,i vi dođete i popušite recimo od Kipra i onda potrošim pare i još se nasekiram.
NE VLAHU U REPREZENTACIJI, BIT ĆU POTPUNO JASAN! DA VLAH NE IGRA U REPREZENTACIJI!
Pa i treba da dolazis i igras za reprezantaciju da bi se prodao. Cijeli svijet gleda reprezantacine. Dobro vas iko kupi kako igrate lose. Vi dolazite za repku da bi u Bosnu izasli navece i cajke slusali
Nemas se razloga vrijedjati, reprezentacija je izlog prodavnice. To je jednostavno tako.
Ne dolazite da bi ste se prodali vec da bi odmorili i obisli rodbinu, to je problem
@opleti idioti jedan
Sretno Rade,uvijek ce biti onih sto misle drugacije.
E jok eto dolaziš jer voliš Reprezentaciju...
Zna se ko dolazi da bi se prodao, a ko igra za tešku jer to želi. Momci žele da se prodaju moraju igrati najbolje kako znaju, prema tome - šta je tu loše? To je njihov hljeb. Rade, kapa dole majstore!
repku*
Jok eto dolazite iz ljubavi, ba ko dolazi iz ljubavi rijetko je kad i dobio priliku.