Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Krunicu, tvoj gol je bio maestralan !!!
Rade legendo.....
klasa od igraca kad krene tesko ga ko zaustavi
Bravo majstore!
Asocijacije: On je bio hajduk, omrazen kod ostale hajducije posto je prodo poso i analni otvor Mlecima za par dukata i komadic zemlje. Na kraju mu je duzd mletacki da bi presto cvilit dao komad kamena u Istri odakle je samo mogo kevtat. Tu je krio svoju bulju do smrti od ostalih hajduka jer su ga ovi trazili da ga rajuka, posto je otpjevo ono stob rekli danas i semu i dilera. Ko je to?
Mala pomoc: Izbacili su ga iz narodnih pjesama i spominjali mu kevu mrtvu na svakom koraku dok ga bagra mitomanska nije opet vratila u bajke. Sve je bio ali cestit bio nije. Ko je to? Jel ima neko za 50 evra. Koga imamo na telefonu??
Kartica Radeta Krunića se na FIFA 19 FUT prodaje za 10,000!
Krunić igra, a Vranješ Užičko!
Bravo Srbine
Šta je bilo brato, ti si musliman mostarac u čemu je problem
Idemo Bosno i Hercegovino samo naprijed ☝️🇧🇦🇧🇦💪💚
tako se igra momci. bravo, još bolje i jače protiv grčke u zenici.
Bitna je pobjeda, idemo dalje 🇧🇦❤
Lijep gol je dao nije lose bilo jos bolji nastup da bude protiv Grcke aBd !