Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je ok ali kad igra za repku koja mu je dala ovaj transfer u Milan igra ispod nivoa svoga.
klasa
golcina tooopiiinaaa, ali mene jedna stvar nervira. kako da se u ovo benoje vrijeme, pise asistencija krunicu? frajer maestralno presjeko loptu koja je dosla do thea, dakle nije ni imao namjeru da mu da loptu. cak i da jest, frajer je pretaco 80 metara sa loptom, pa prije je sam sebi asistiro, nego sto mu je rade dao asist. pas terma i asist
Svaka cast Rade K...
Odličan igrač i momak.
Očigledno mu je uzor Ibrahimovic !
dobar momak
Hahaha ja ga u videu ne vidim u akciji, nije loptu ni dotakao.
Prekid protivničke akcije
Kad već ne može Edin neka Serie A osvoji Rade. Iako znamo da ne bi ni igrao za BiH da je bio poziv Srbije...šta je tu je.
NIje istina. Očigledno ne znaš koliko je otac Krunic vezan za FK Željezničar i Sarajevo grad.