Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pun stadion stoke
@komsija14 sta ce dziberi mrtvi
Koliko moraš biti jadan da ovako nešto izjaviš. Sretan Dan nezavisnosti nekadašnjem reprezentativcu Bosne i Hercegovine!
Opet Srbin slavi poraze. Sarajevo je pobijedilo 0:2, a ovaj Srbin govori o nekakvoj moralnoj pobjedi. Tako su na Gazimestanu 1989 godine, predvodjeni Slobodanom Milosevicem govorili kako su ostali neporazani cak i onda kada su gubili. Nije mi jasna ova recenica. 1389 sta - zavrsila vojna bitka neresijeno? Islam ih do koljena potukao na Kosovu polju, pa otisli Muslimani po Konstatinopolj, tek kasnije se pozabavili Smederevom i Krusevcem.
Kako se osjeca onaj Almedin sto igra u borcu kad mu trener hvali onu gamad, na poluvremenu pustaju pjesme o lazaru kosovu njegosu kakve veze oni imaju sa fudbalom tad se nije ni igralo
Molim čitaoce da ne pominju Banjaluku u lošem kontekstu zbog određene malumne grupe sa tribine. Isto tako sa drugih tribina možete čuti "Ubij, zakolji, da srbin ne postoji". Tako da, ne sudite po tome. U Banjaluci su svi jednaki i dobrodošli, pravi ljudi to znaju. Lijep pozdrav svim normalnim ljudima u ovoj banana republici.
Gluplju izjavu u životu nisam čuo!
Vi ste oni apsolutni favoriti? Favoriti za primit 2 komada 😋
Kad vas Velez podere
Krunicu, ti kao da si bio u nesvijesti cijelu utakmicu.Ovako nesto izjaviti za publiku? Twin Peaks...
Pa šta se drugo očekivati od genocidnih potomaka (čast izuzetcima) Nisu djeca kriva. Tako ih uče u kući, crkvi i školama !
Stara kineska mudrost kaze: ''Ono cega se pametan stidi, budala se s tim ponosi''
Moj Kruno, nekada sam te postovao kao igraca, medjutim, danas si to izgubio. Da si samo sa jednom recenicom, ne bitno koliko malom, osudio ili se ogradio od glupana koji jos zive u sjenci Kosovske bitke. Znam da tebi moje postovanje ili ne postovanje ne, znaci apsolutno nista. Ali kako postujes onoga kojeg vidis u ogledalu svakog dana, je li i on nebitan. Zapitaj se to ponekad, mozda mu ogovoris kao i tvojim navijacima.
Nisam ljubitelj pitara, al vi ste mraka pareksalenas, za medalju, koja patologaija sunce ti je"em!
Naime, pred kraj meča gostujući navijači su istakli transparent u kojem su vlasnika Hoffenheima Dietmara Hoppa nazvali ku*vinim sinom. Nakon višeminutnog prekida i oštrih reakcija Bayernove klupe utakmica je nastavljena, ali su igrači oba tima odbili igrati.Ovako reaguju pravi sportisti kad publika pravi ispade.A ovaj krunić svoje navijače još i hvali za fašističke povike.
"Krunić: Borac je izgubio meč, ali smo zbog publike pobijedili kao klub"... jeli ti ovo pobjeda ...?? "...u trenutku kada su navijači Sarajeva napuštali stadion uzvikivali su sramotne parole poput "Ubij Turčina" i "Nož žica Srebrenica", što je bez sumnje najružniji trenutak ovog derbija..." BOLESNO
E svašta ... "Borac je izgubio meč, ali smo zbog publike pobijedili kao klub" ... koga ste ba pobijedili...?? Kaže: "Ono što nam nije ušlo u gol, ušlo je njima"... e pa neće biti Kruniću... UŠLO JE VAMA I TO 2 PUTA - BEZ VAĐENJA...
Njihovi porazi su im najveće pobjede.To je ono čime se diče
Suspendovati stadion, fasisticka publika nema mjesta u sportu. SEHER BANJA LUKA. Sretan praznik, aBda traktori su vasi kad tad