Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sretno u rusiji srbija i hrvatska,Zelim vam da se susretnete u finalu,a tamo nek pobjedi bolji
Ti si budala ako mislis da smrdija moze nesta napravit , veliki bi uspijeh bio kad bi prosli grupu. Hrvati mogu nesta napravit ako budu imali srece.
Toooooooooooo ... ima jedan naaaaaaaaaaš
Navija za Schweiz Bracu Sipije.
Napad i golmanska pozicija realno tanko.
slabi su im napadaci, ostalo i nije toliko lose. Sretno
Realno dobar sastav, kao i Hrvatska.....e sad kako će selektori odraditi svoj posao, to je na njima.
Srbija nema kvalitetnih napadača, u veznom redu i nekako Matić, Milinković-Savić i Ljajić su dobri ali klasičnog napadača sa dobrim iskustvom nema. Hrvatska je mnogo jača trenutno, iako ne mora značiti na velikim takmičenjima uvije bude i dobrih i loših iznenađenja što smo svjedočili bezbroj puta, Dobar primjer je Island ako se sjećate, onda negativan primjer Francuska pa i Španija itd. uglavnom sretno komšijama.
Jedan od dva tima za koje NECU navijat... Pogodite koji su drugi......
Opusteno napisi SRBIJA i HRVATSKA... Nemoj da se ustrucavas !!!
Ostaje ti Saudiska Arabija !!!
E da vidimo koliko momaka ima poreklo iz BIH...
nemačko-ruska odbrana, englesko-italijanska sredina i englesko-nemački napad!
Nemanja Radonjic je fenomenalan igrac, odličan dribler, snažan i neverovatno brz. Jedini probelm su bili golovi ali je sada rešio i taj problem. Biće veliko iznenadjenje na SP-u, pazite šta vam kažem.
Seljoberu pogledaj spisak ponovo