Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne da nije disao zaraditi vec je donirao 10 stolica iz ljubavi!:)))
Kakav god da je igrač, nama u Slobodi je bio predobar i jedan od najomiljenijih igraca u zadnjih 10-15 godina. Vratio bi se on u Tuzlu da Azmir vodi klub, al s obzirom da su trenutni lopovi otjerali sve što je valjalo, tako je i on otišao..
Decko nije ozbilja sekunde. Kakav bi samo igrac bio da se sabere, zao mi je sto je u ranoj mladosti prosao torturu u Hrvackoj gdje su ga nabili nogom, trebao je bas tada nesto nauciti. Zelim mu da se snađe na Grbavici, ili da u Orasju peca na Savi.
Godinu dana nije dao gola... pa sad došao u ovu šaban ligu da se malo dokazuje. Nema od ovog hljeba.
boricemo se za opstanak sa ovim levatima sto posto
e ovo je vec za zabrinuti se sta nam rade u klubu. Kakav 6. razredni napadac.
ovaj mjenja klub svaka dva mjeseca
Jel još pod ugovor?
Herava vam slika
Suljo čuo da je na grbavici jeftina piva