Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa vi niste normalni sa barcelonom i mesijem..
Jao mati moja mila pa odakle sad ovo. Messi nije zabio u zadnje dvije utakmice u LP, pa tako ne nastavlja nikakav niz. Isto to sada možete napisati za Džeku, Ronalda ili nekog trećeg. Nema logike tekst. Messi bi morao pogoditi u svakoj utakmici u svojoj grupi samo da bi se izjednačio sa njim. Bože sačuvaj.
mali carobnjak ....
Kreće li Messi u lov na rekord kojeg drži Marouane Chamakh.....
Njega jedino mozes mrziti pa ne odati mu pocast za ono sve sto na terenu radi. Zaista nema smisla porediti ga sa bilo kim.
Messi je jedna GROMADA ljudska i fudbalska ! Mozete pricati sta god hocete i koliko god hocete, protiv njega, ali fakti su tu, da je jedan od najvecih ljudi u fudbalu po ljudskosti, a po profesionalnosti i onom sto radi sigurno jeste, nisu njemu ni blizu Ronaldo, Pele, i sa kim ga jos pokusavaju porediti ! Jednostavno najbolji fudbaler i covjek medju fudbalerima !
gdje ste sad ljubitelji ronalda, ha ko je najbolji slobodno recite nestidite se MESSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Volio bi i Zeba zabiti u ligi prvaka, napisite clanak o tome.
Još je malo preostalo rekorda koje Leo nije oborio. I te će uskoro.
a ja glupog rekorda. i ja sam rekorder koji je najvise lezao na svom krevetu.
BESPLATNO DAJEM 22 NAJBOLJA SISTEMA ZA KLAĐENJE KOJE SAM PRIKUPLJAO TOKOM ZADNJIH PAR GODINA. GARANTIRAM DA ĆETE MEĐU TIM SISTEMIMA NAĆI BAREM 1 ILI 2 KOJI VAM ODGOVARAJU ZA VAŠ TIP KLAĐENJA I S KOJIM MOŽETE PROFITIRATI. NETKO JE NADAREN ZA VEĆE KVOTE I IZNENAĐENJA, DRUGI PAK ZA MANJE KVOTE I ZICERE. IMA ZA SVAKOG PO NEŠTO. SVIH 22 SAM SPOJIO U WORD KOJI VAM DOSTAVLJAM PUTEM MAILA AKO UĐETE U SURADNJU SA MNOM. SAMO PROVJERITE NA MOM BLOG I JAVITE SE NA MAIL. www . organ . bloger . hr