Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srecom nije mene😂
Krcmarevic krčmi ko da mu je babovina.
Umjesto da forsiraju Žerića, on ga otpisuje, jebaće ga Faćo prvom prilikom, a o Modiću, mladoj nadi Milana... No coment
Bice love kad rasprodate sve ulaznice za utakmice reprezentacije...svih 3000 mjesta....Hajd sto je Dzeko krojio ekipu, sad odlucuje gdje ce i da igraju.. da hoce i on vise se oprostit
Saznajemo kako dres Željezničara u narednoj sezoni neće nositi ni lijevi bek Adi Mehremić 💙 koji će ipak krenuti put Međugorja, međutim ni on se ne nalazi u planovima Željine struke za novu sezonu.
nije mi se sviđalo sto su doveli ovog trenera,ali izgleda da covjek zna posao cim je otpisao ove igrace i jos,ako je istina Mehremic da isto ide to mu je jos jedan PLUS.Za ovog Modića ne znam nije momak ni igrao,ali brate dragi Mehremić,Projić,Žerić... to su nula igraci
Vazda kod nas čistke, postavljamo neke trenere iz druge galaksije koji za par dana "vide sve najgore igrače iz protekle sezone". Da je izabrao nekog ko je valjao prošle sezone ne bi uopšte bilo čudno da je on taj koji je birao. Ovako je jasno da taj posao radio neko iz kluba a u klubu, u upravljačkim strukturama, nemamo nikog ko se razumije u fudbal. Slažem se da su izabrali one lošije ali se ne slažem da glume menadžere. Već par sezona dokazuju koliko pojma nemaju!
E moj Zeljo...
Odoše plavi u Međugorje kod Zdravka Mamića na obuku.
Da su pametni pričali bi sa njim za koji savjet na sportskom planu. Kakve god malverzacije je napravio Mamić ipak je od Dinama napravio najrespektabilniji klub u regionu koji posluje u milionskom plusu.