Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jako dobar trener, koji je izvukao maksimum iz Napolija. Jeste da su bili pročitani i da mora poraditi na planu B kad ne ide, ali Napoli nema širok kadar i neke klase od igrača, pa je i razumljivo. On je trener npr. za jednu Barcu.. Brz, atraktivan fudbal, pun kratkih pasova, a o presingu da ne pričam. Napraviće dobar posao Chelaea ako ga dovedu.
Falilo mu je ideja u napadu. Milik već dvije sezone ne može pokriti ništa, ili je povrijeđen ili je vam forme. Sredina previše trpila zbog napada. Skoro dvije godine je igrao bez prave špice.
@Kapetan26 I to ima smisla, ali općenito on mora usavršiti plan B. Bio je pročitan, zato su i izostali pojedini rezultati. Bez plana B ne ide ništa, a primjer ti je jedna od Guardiolinih sezona dok je vodio Barcu, gdje je forsirao samo jedno i kada ga pročitaju, onda nula.
Steta,razvio je novi stil igre napolija koji je bilo uzitak gledati,da je imao barem nekolike dostojne zamjene na klupi osvojio bi seriu a
Kad je bio dobar sto ga tjerate?Neki trofej??:))
Koji kreteni braco mila, ovakvog trenera da otjeraju
UHHHH jeste me nasikirali moro sam popit 4 lexorina uh uh
UHHHH jeste me nasikirali moro sam popit 4 lexorina uh uh