Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bez obzira koje vjere, ali draži su mi vjernici od nevjernika.....
@vhv Vazno kakav je covjek u dusi, bez obzira da li i sta li vjeruje. U obje grupe mozemo naci i lose i dobre osobe. Zalim ljude kojima je ''vjerovanje'' vazno za osuditi da li je jedna osoba dobra/draga. Ma vjerujem i ja u postojanje Isusa....ali kao obicnog covjeka/lika kombiniranog iz vise legendi...Sto se tive izjave Kovacica.....hmm s obzirom da nepravda i zlo dominiraju u svijetu, lici mi da je ''diavolo'' ipak jaci.
Osvojite el. uredaj koji sami odaberete ispunjavanjem ofersa http://www.xpango.com/?ref=92871685
momak je ok nogometas ali djeluje jednako toliko glup.
Vjerujem i ja u Isusa, ali samo kao poslanika a.s. Jedan je Gospodar :D
KARAJ ROSSONERE
vjera je opijum za narod
Samo se grizite, zna se da Scudetto ostaje u Torinu,
tako su govorili i igraci i navijaci barse, pa im djavo nadoda
e moj Kova, hebo te inter, guba jedna, za AC Milan se živi!!
nadam se pobijedi veceg milanskog kluba tj. ACM
Ko je ovaj,jel ovaj postoji ustvarnosti?
Za sve one koji se kladjenjem bave iz hobija obavezno neka se prijave http://bet-tips.cogia.net Virtual bet - gubite samo vrijeme, ali ne i novac
e jesi nam pametan mateo kovacicu
bolje da si potpisao za bosnu iz visokog nego za inter