Uoči velikog derbija
0

Kovačić: Vjerujem u Isusa i ne bojim se vraga, odnosno, Milana

Totalsport
Mateo Kovačić
Mateo Kovačić
U nedjelju, s početkom u 20:45 sati, na programu je veliki derbi u talijanskoj Seriji A. Na San Siru će gradski derbi odigrati nogometaši Intera i Milana, u sklopu 26. kola...

Utakmica je bitna i zbog redoslijeda pri samom vrhu tabele, jer se obje ekipe bore za treće mjesto, koje vodi u kvalifikacije Lige prvaka. Milan je trenutno treći i ima bod više od Intera.

Vjerojatno će prvi put u karijeri i mladi 18-godišnji hrvatski nogometaš Mateo Kovačić osjetiti na travnjaku svu težinu ovakvog ogleda, a za La Gazzettu dello Sport je uoči nedjeljnog spektakla rekao:

"Hm, znam da je nadimak Milana "Il Diavolo" (op.a. vrag). No, svi koji vjeruju u Isusa se ne moraju bojati vraga, pa se niti ja, ni mi u Interu, ne bojimo Milana", rekao je Kovačić uz smijeh, te nastavio:

"Niko mi nije trebao ništa pričati o ovom derbiju, jer mislim da je bilo dovoljno da jednom na televiziji gledam ovakvu utakmicu i da mi sve postane jasno. Vrlo dobro znam koliko je ovo važna utakmica za obje ekipe, a zadnjih dana mi je o tome pričao i saigrač Dejan Stanković. Ako volite nogomet kao što ga ja volim, onda za ovakve utakmice živite. Znam da ću zatomiti tenzije i samo želim istrčati na travnjak i odigrati najbolje što znam", rekao je Kovačić i dodao:

"Ne mogu reći da mi trener Stramaccioni govori što moram, što ne smijem i slično. Kaže mi da igram svoju igru i da probam biti što bolji. Inače, igranje za Inter je stvarno velika čast za mene, ali i zadovoljstvo. Baš uživam".