Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj lik je nesvakidašnje genijalan kad je došao na ideju da izjavi ovako nešto :)
Kaže da je dugo razmišljao da bih izjavio ovakvo nešto :)))
Organizovala se utakmica između BiH i Argentine. Kaže trener Muji: - Mujo, ti, pošto si najbolji, čuvaj Batistutu. Prvi korner za Argentinu, Mujo čuva Batistutu, a Haso da autogol. Kad ponovo korner, Haso ponovo zabije autogol. Tad će trener: - Mujo, Mujooo, jebo Batistutu, čuvaj Hasu.
sanjala sam sinoc kako je deen backovic novi selektor...stoji pored klupe i naprcio usne , kofol ozbiljan...pjanic promasi penal a deen od huje uzme torbici i marne ga u glavu
Trebaju majmuni is NS dati ostavke. Oni su suskavca podrzavali svo vrijeme dok je pravio gluposti na koje su i domacice upozoravale, jel uopce itko od njih gleda utakmice??
Treba nam izumitelj koji bih smislio da auto ide na vodu,a ne na benzin,ali takvog nema,kao sto nema tog trenera da iz ovakve situcije odvedeB-H na Euro.
Moj se babo tri put' zenio :)
dok god ovakve medjedske glave poput gospodina Kovacevica odlucuju o sudbini bh fudbala, kukala nam majka
treba nam znaci 5 pobjeda i remi protiv belgije , teško jbm li ga
pa i nije care moj, wels i izrael kuci, a jako su losi andora i kipar mislim, ako njih ne pobijedimo i ne zasluzujemo na euro. a i bice ba tu kikseva, jebace njima kipar racune. opet nam je lagana grupa dosla.
grupa je cirkus
a možda nam stvarno treba selektor koji će nas odvesti na EURO....
Možda kad bi dragog Boga zamolili da bi on uspio ali sumnjam da bi ponudu prihvatio .. ???
Čarobnjak Merlin...
Mi to MOZEMO, mi to HOCEMO !! Hajmo bosno, nedaj se !!!
Izjava u rangu "Ako pobijedimo, ne bi trebali izgubiti, ali nikad' se ne zna".
Teletina je upropastio kvalif.kao što je upropastio medjuljudske odnose u repki,platite Murinja ako imate love ako nemate jebite se.
molim va procitajte i gajte nam bezrezervnu podrsku....samo na ep vas mozemo odvesti ja, potpisani, sa pomocima ( urednik poskok.ba i drugi saff.ba) i koorinatorom cickom bijelicom sa sokoca...ovo vam je jedini izlazalz...pamet u glavu
mi jesmo ultra ncionalisti, neko ce reci fasisti, ali za toliku cifru koja je u promretu, mi se potpisujemo da nas karidnzate na sred romanije / bez kurtona/....po zelji moze i u capljini ko voli toplije krajeve
Vladimir Petković bi bio idealan selektor,ali covjek vec vodi Switzerland tako da od toga nema nista...a svi ovi sto ih danima nabrajate,to je sve sama buranija :)))
Nama sad ni Guardiola ne moze pomoci. Ove kvalifikacije su propale, za nadati se da ce se izvuci neka pouka (u sta sumnjam, poznavajuci nas mentalitet). Nego polako u strukturalne reforme, sto bi Merkelovica rekla, pa punim plucima u nove radne pobjede od sljedecih kvalifikacija. To je jedino rjesenje.